Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 13:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany převálcovay Moravské Budějovice B


Branky


9

Rouchovany si připsaly první výhru v sezóně, když porazily Moravské Budějovice B jasně 7:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zvládli přestřelku

Do zápasu vstoupilo budějovické béčko" nejlépe jak mohlo. Astrit Kabashaj dostal míč za obranu a podél brankáře otevřel skóre zápasu. Pak se ale začaly dít věci. Nejdříve vyrovnal po všemožných odrazech domácí Martin Horák a o minutu později z nejméně dvoumetrového ofsajdu otočil skóre hry Věžník. Tentýž hráč zvyšoval už na 3:1. Ve 25. minutě a opět z údajného ofsajdu. Totální obrat přišel v dalších pěti minutách. Nejdříve zvyšoval na 4:1 domácí Ondřej Horák a ve 30.minutě na 5:1 Salák. Snížení se dočkali hostující hráči tři minuty před poločasem, kdy Tomáš Kyzlink doklepával do odkryté branky po akci Zdeňka Škody a stanovil poločasový výsledek 5:2. 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Druhý poločas pokračoval stejně jako první. Rouchovany si pomáhaly dlouhými nákopy Holoubka a hostující benfika si s tím nevěděla rady. V 50. minutě odmítl jakékoliv drama Králík, který zvýšil na 6:2. Hostující fotbalisté se snažili alespoň o korekci výsledku, ale buď si nevěděli v zakončení rady nebo je pro změnu zastavovaly  ofsajdy. Nebezpečně střílel několikrát Miroslav Buďa, ale tento den neměl nazuté střelecké kopačky. Poslední gólovou tečku napsal v utkání domácí Ondřej Horák, který stanovil konečný výsledek na 7:2 pro domácí Rouchovany.

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Moravské Budějovice B
Dvořák Ondřej , hráč: Dnes byli domácí lepším týmem co se efektivity týče a zaslouženě zvítězili.



Sestavy


1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - J. Michal [-] , D. Fiala [-] (82. R. Škarabela [-] ) , M. Salák [-] , M. Věžník [-] (66. R. Křivánek [-] ) , L. Ludvík [-] (46. M. Fiala [-] ) , P. Jelínek [-] , O. Horák [-] (80. P. Furiš [-] ) , M. Horák [-] (46. J. Králík [-] ) , Z. Holoubek [-] , R. Havelka [-]

SK Moravské Budějovice B
O. Dvořák [-] - J. Okoš [-] , T. Kyzlink [-] , Z. Škoda [-] , M. Šabatka [-] , A. Kabashaj [-] , M. Buďa [-] , M. Premar [-] , L. Stehlík [-] , O. Nedvědický [-] (59. M. Premar [-] ) , J. Povolný [-]

ŽK: 36. Z. Holoubek .
Hráči zápasu: M. Věžník .
Počet diváků: 97. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - MAŠA Jiří (N), HORKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Teďka asi překvapím svým tipem, ale rezerva Budějovic to na Rouchovany prostě umí. Poslední 2 vzájemné utkání vždy vyhráli Budějovice.
V Rouchovanech jsou hody a dá se očekávat vysoká divácká návštěva.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích