Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 16:30

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice otočily zápas v Horním Újezdě


Branky


15

Myslibořice si přivezly výhru z Horního Újezdu a upevnily si první místo tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Po dvou utkáních na hřištích soupeřů jsme přivítali na domácím hřišti tým Myslibořic. Tým, který v předchozích třech utkáních zvítězil a honosil se plným ziskem bodů. Pro domácí tým další nepříjemný soupeř. Zápas začal celkem opatrně, ale postupem času se vše změnilo. V desáté minutě po chybě hostujícího brankáře M. Hrušky využil chyby domácí M. Řezáč a domácí šli do vedení. Hosté byli zaskočeni. Domácí se dostali dokonce do dvoubrankového vedení ve 13. minutě zásluhou A. Bartese, který bravurně zakončil perfektně sehrané přečíslení. Domácí měli víc ze hry, ale i hosté se dostali k zakončením, ale ty nebyli prozatím přesné. Domácí mohli svůj náskok zvýšit po šanci Š. Čermáka, ale bylo z toho jen břevno a následně tyč. Hosté se radovali v 25. minutě, kdy se přesně trefil J. Horák. Hra se poté přelévala a šance spálili jak domácí, tak i v menším počtu i hosté. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí. 

               

 

Hosté zápas otočili

Druhý poločas pro domácí nezačal šťastně. Již ve 48. minutě přidal druhý gól hostí perfektní střelou J. Fňukal. Pro domácí to byla rychlá rána, a bylo hůř. Po třech minutách, tj. v 51. minutě šli hosté do vedení, kdy zcela osamocen v malém vápně skóroval J. Matoušek. Domácí se náhle ocitli v těžké situaci. Hosté byli více na míči. Domácím se již nedařilo přesně kombinovat a dostávat se do zakončení. Hosté měli sérii standartních situací a naštěstí z nich tentokrát nic nevytěžili. V závěru se přeci jen domácí snažili vyrovnat, ale k úspěchu to nevedlo. Ani poslední možnost z přímého kopu zahrávaná Martinem Řezáčem nevedla k úspěchu. Za to hosté dokázali proměnit následný protiútok zásluhou J. Matouška v 92. minutě, který tak definitivně dal podobu výsledného stavu 2:4 pro hosty.      



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Pavel, trenér: Věděli jsme, že utkání nebude jednoduché. Hosté byli ve třech předešlých utkáních stoprocentní a měli mezi sebou rozdílového střelce J. Fňukala. My jsme bohužel a opět v prvním poločase neproměňovali vyložené šance, tak jak v Koněšíně a Třebelovicích, a místo vedení o více jak o dva góly, tak to bylo opět jen 2:1 pro nás. Tento stav neproduktivity nás sráží a pak z toho plynou situace, které by nenastaly. Hosté ze čtyř gólů se třikrát trefili nadstandardně, takové střely jsou pro fanoušky lahůdkou. Rozhodla efektivita zakončení, proto hosté berou tři body zaslouženě. My se musíme soustředit na další zápas s týmem Rokytnice a snad se vše sejde a budeme produktivnější v koncovce a budeme brát vítězství.

TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: V dalším zápase jsme zajížděli do Horního Újezda, kde se nám dlouhodobě nedaří. To se potvrdilo hned na začátku utkání, kdy jsme darovali první branku soupeři a posadili ho na koně. Domácí byli první poločas lepší, ale naštěstí pro nás nedokázali vstřelit víc než 2 góly (břevno, tyč a Miroslav Hruška nás podržel). Když se výstavně trefil Jakub Horák ještě do poločasu, bylo to pro nás hratelný. V druhém poločase jsme ukázali charakter a touhu po vítězství a převzali otěže zápasu do svých rukou. Díky krásné trefě Honzi Fňukala jsme zápas srovnali a Pepa Matoušek dokonal obrat v zápase. Musím kluky pochválit za bojovný výkon, hlavně v druhém poločase.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - J. Pivoňka [-] , V. Pavlík [-] , M. Řezáč [-] , Š. Čermák [-] (46. T. Vávra [-] ) , T. Kaláb [-] , J. Homolka [-] , A. Bartes [-] , M. Ošmera [-] , O. Uličný [-] , M. Řezáč [-]

TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - T. Kratochvíl [-] , L. Macháček [-] , M. Šoustal [-] , S. Marek [-] (46. A. Janoušek [-] ) - F. Hvězda [-] (46. D. Kunčík [-] ) , J. Horák [-] , J. Matoušek [-] , M. Ludvík [-] (71. O. Dufek [-] ) - J. Fňukal [-] (76. J. Nevoral [-] ) , P. Vejvoda [-] (28. B. Mencák [-] ) -

ŽK: 89. T. Vávra - 12. F. Hvězda , 85. B. Mencák .
Hráči zápasu: A. Bartes - J. Matoušek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Herbych
Tip experta: výhra hostů

Myslibořice jedou na vítězné vlně a svoji formu potvrdí i v Újezdě

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů