0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín doma nestačil na Horní Újezd


Branky


15

Fotbalisté Horního Újezdu si přivezli že hřiště Koněšína velmi cennou výhru 5:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Oba týmy by si rády po nezdarech v minulém kole nějaký ten bodík připsat určit chtěly, ovšem zápas byl nakonec víceméně jasnou záležitostí. Utkání začalo oboustranně poměrně vlažně – domácí si svoji vlažnost konstantně udržovali po celý zápas – hosté přece jenom zahřáli své motory o něco víc, ovšem proti Koněšínu na plný výkon hrát nemuseli. Újezd zahrozil poprvé už v 8´minutě, Zvěřina ovšem ještě po centru z pravé strany hlavičkoval nad. Za minutu už ale hosté přece jenom skóre otevřeli. Úvodní brance předcházela rychlá akce 2 na 2, kdy hostující Čermák uklízel podél vyběhnuvšího brankáře domácích - 0:1. Po čtvrt hodince se poprvé osmělili i domácí, ale Konečný vyprášil jen rukavice Hradeckého. O dvě minuty později už ale bylo pro hosty zase o něco veseleji – Řezáč si to v rytmu valčíku dotančil do vápna domácích, nikdo z koněšínských obránců se nechtěl přidat do páru. První střelu hostujícího špílmachra ještě brankář Macháček bravurně vyrazil, ale na dorážku nepokrytého Sigmunda do prázdné už neměl šanci – 0:2. Domácí jakoby nemohli najít ty správné noty a hráli spíš druhé housle. To hosté měli v závěru prvního poločasu ještě tři zajímavé šance, ale v zakončení nebyli produktivní.

   

 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Druhý poločas začal tak, jak skončil ten první – super šancí – tedy spíše tancováním domácích obránců v dostatečném odstupu kolem hostujícího Řezáče a další neproměněnou gólovou příležitostí. Domácím to dopředu dneska opravdu moc nešlo, bylo podáváno dietní menu – bez nabídky, bez nápadu, bez dravosti. Jako by si chtěli připsat pouze čárku za účast. To hosté, kdyby vedli 5:0 – asi by se nikdo nedivil. I tak si v pohodě bez větší námahy drželi dvoubrankový náskok až do konce. To domácí Koněšín zatlačil až tři minuty před koncem, ale ani na estetickou změnu skóre to nestačilo. Šanci střídajícího Králíka vyrazil Hradecký, a tak po následném závěrečném hvizdu mohli hosté slavit premiérové body v nové sezóně.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: Hosté nás trestal v efektivitě a zaslouženě zvítězili




Sestavy


TJ Koněšín
M. Macháček [-] - P. Čermák [-] , Š. Dvořák [-] , O. Šibůrek [-] , M. Pokorný [-] (46. J. Meczl [-] ) , R. Badura [-] , J. Holan [-] (60. T. Brada [-] ) , J. Heralecký [-] , P. Zahradníček [-] (67. L. Lazárek [-] ) , M. Konečný [-] , T. Polovčík [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Zvěřina [-] , T. Sigmund [-] , Š. Čermák [-] , J. Pivoňka [-] (64. M. Václavek [-] ) , J. Homolka [-] , A. Bartes [-] , M. Ošmera [-] , T. Vávra [-] , O. Uličný [-] (84. V. Štaffa [-] ) , M. Řezáč [-]

ŽK: 22. T. Polovčík , 68. R. Badura .
Hráči zápasu: P. Hradecký .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - BAZALA Petr, SUCHÁNEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Doufám, že navážeme na slibný výkon z minulého kola a doma už konečně vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích