Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec nestačil doma na Lipník


15

Lipník díky zlepšené druhé půli a hattricku Jiřího Čtvrtníčka zvítězil ve Studenci 4:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Do Studence přijeli fotbalisté z Lipníku v mírnéroli favorita. Zápas se hrál za velmi teplého fotbalového počasí. Hned ve 2. minutě měl šanci domácí Kryštof, šel sám na bránu, ale brankář vyrazil na roh. Po rohu hlavičkoval Holoubek do náručí Urbana v bráně hostí. V 7. minutě hosté to zkusili střelou Čtvrtníčka, ale pouze nad domácí svatyni. Domácí odpověděli ve 14. minutě bombou Nejedlého z 25metrů. Urban, ale jeho střelu vyrazil. V 18. minutě vyražený míč dorážel z úhlu Strnad, který však trefil hostujícího brankáře. Poté šel pokus Peštála mimo branku . Ve 38. minutě Mašejova technickou střelu Pokorný vyrazil mimo nebezpečí. Ve 43. minutě po chybě domácí obrany se dostal na velkým vápně Svoboda, vypálil, ale Pokorný jeho pokus chytil. Ve 45. minutě Holoubkův trestný kop - vyrazil na roh Urban. První půle tak byla vyrovnaná a skončila bez branek.     

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

Ve 48. minutě po zahraném trestném kopu dorážel do brány dostat balón Tomáš Kalay - 0:1. V 69. minutě po slalomu domácí obranou zvyšoval na 0:2 Jiří Čtvrtníček - 0:2. V 79. minutě si to Jiří Čtvrtníček zopakoval - 0:3. V 89. minutě po velice sporné situaci upravil hattrickem skóre na 0:4 opět Jiří Čtvrtníček .



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Pokorný Pavel, fanoušek: První půle byla vyrovnaná. Hosté byli ale ve druhé půli lepším mužstvem




Sestavy


TJ Sokol Studenec
L. Pokorný [-] - M. Mrňa [-] , T. Nejedlý [-] , R. Kryštof [-] (73. M. Dufek [-] ) , P. Rousek [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , F. Hájek [-] (79. M. Kříž [-] ) , L. Matějek [-] (79. M. Chalupa [-] )

Hajduk Lipník
O. Urban [-] - J. Brabenec [-] , M. Jarý [-] , M. Tretera [-] , P. Burian [-] - A. Kisela [-] (62. J. Burian [-] ) , M. Mašeja [-] , M. Vala [-] (18. M. Peštál [-] ) , Z. Svoboda [-] - T. Kalay [-] (80. J. Procházka [-] ) , J. Čtvrtníček [-] -

ŽK: 14. J. Strnad , 51. T. Nejedlý - 16. J. Brabenec .
Hráči zápasu: J. Čtvrtníček .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - KRYŠTOF Radek, TRETERA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Lipník má mladý běhavý tým, umí dávat i góly. Ze Studence si odvezou všechny tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů