Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těžce vydřené vítězství Trutnova


0

Osmý Trutnov hostil pátý Letohrad, ale v tabulce dělily tyto dva týmy pouze dva body. Dal se očekávat vyrovnaný zápas, což se nakonec potvrdilo. Po tomto zápase si oba týmy vyměnily pozice v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedené domácích mohlo být v prvním poločase i vyšší

Domácí tým vstoupil do zápasu lépe a již po pár minutách se dostal do vedení. V sedmé minutě dostal domácí tým výhodu přímého kopu, který do vápna poslal Křižovič. K odraženému míči se dostal Tauchman a krásně se trefil přesně levé tyči Ehrenbergerovi brány. Domácí se ujali vedení 1:0 a nadále útočili. V 23.minutě se dostal do sóla hostující Tichý, ale na hranici vápna se mu míč zamotal pod nohama a bylo po šanci. Ještě neuběhla ani celá půlhodina a skóre zápasu se měnilo podruhé. Domácí Čech se po levé straně dostal k úniku a odcentroval před bránu hostí. Kamitz míč prodloužil za sebe na nabíhajícího Tauchmana a ten svojí druhou brankou zvýšil na 2:0. Hned po rozehrání dostali hosté výhodu přímého kopu, ale s nebezpečnou hlavičkou Tichého zlikvidoval domácí gólman Šťastný. První poločas tak domácí dovedli k pohodovému dvoubrankovému vedení.

V druhém poločase hosté dokázali ještě srovnat, ale to bylo z jejich strany vše

Poločasová bouře v kabině hostů asi pomohla, protože hosté vstoupili do druhého poločasu jako vyměněný. V 47.minutě měli domácí výhodu standardky, ale špatně ji rozehráli a hosté se dostali do rychlého protiútoku, který byl ukončen faulem domácího Tauchmana. Rozhodčí nařídil pokutový kop, který bezpečně proměnil Černík a snížil na 2:1. Po hodině hry se zmocnil míče hostující gólman Ehrenberger a rychle ho rozehrál na Tichého. Tichý se rozběhl k velkému sólu, kde si pohrál se třemi domácími hráči a technickou střelou přesně k tyči vyrovnal na 2:2. O tři minuty později mohli hosté dokonat úplný obrat v zápase. Konečný dostal perfektní míč za obranu, ale v sólovém nájezdu ho zastavil praporek pomezního. V 70.minutě se po rohovém kopu prosadil domácí křižovič a domácí opět vedli. Pět minut před koncem si na své polovině převzal míč domácí Horák a našel rozběhnutého Kejzlara, který přiklepl míč Holubcovi. Holubec již nezaváhal a vsítil čtvrtou branku svého týmu. Zápas byl rozhodnutý, ale domácí tým se na vítězství hodně nadřel.



Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov
trenér Miloš Dvořák: Těžký zápas se šťastným koncem. Myslím, že utkání bylo svou úrovní hodně vysoko. Obě mužstva do něj vnesla velkou kvalitu. Hrálo se nahoru dolu. Byly vidět hezké akce i góly. Hrálo se důrazně. Závěr byl hodně přemotivovaný, ale i to k fotbalu patří. Podle mě měl ten zápas všechno. Byla tam i taková ta zarputilost, co nám venku schází. Chtěli jsme vyhrát, a tak jsme si za tím také tvrdě šli.




Sestavy


MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - D. Kovář [-] , Z. Tauchman [-] , J. Čech [-] (87. J. Holubec [-] ) , M. Křižovič [-] , P. Holubec [-] , M. Kamitz [-] (76. J. Landyš [-] ) , V. Marks [-] , P. Makovský [-] , M. Kejzlar [-] , S. Horák [-]

FK Letohrad
J. Ehrenberger [-] - - R. Krystl [-] (79. M. Strasmeier [-] ) - M. Vaniš [-] , Z. Konečný [-] , J. Štěpán [-] , P. Štěpán [-] , J. Černík [-] (74. T. Kabourek [-] ) , R. Tichý [-] , M. Čada [-] , M. Linhart [-] , O. Kail [-]

ŽK: 47. Z. Tauchman , 87. J. Čech - 21. R. Krystl , 87. M. Čada .
Hráči zápasu: J. Šťastný , Z. Tauchman - J. Černík .
Místo: Trutnov - Stadion Osvobození. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Musil Jiří - FLIMMEL Milan, HŮLKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.