Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výrazná výhra Letohradu nad Novým Borem


Branky


0

Osmý Letohrad hostil desátý Nový Bor. Dle postavení obou týmů v tabulce to mělo být vyrovnané utkání, což se tedy nepotvrdilo. Letohrad, totiž na rozdíl od hostí, střílel góly! Letohrad po tomto zápase poskočil v tabulce o dvě příčky výš. Nový Bor zůstal na desátém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě rychlé branky domácích rozhodly první poločas

Domácí tým začal od začátku zostra a již po dvou minutách se ujal vedení v zápase. Do vápna hostí se snáší centrovaný míč a ránu Černíka vyráží gólman Blumentritt před kopačky Konečného, ale i jeho střelu gólman vyrazil. Nestačil až na dorážku Černíka a domácí se tak již ve třetí minutě ujali vedení 1:0. Po deseti minutách hry se skóre měnilo podruhé. Domácí Kail vysunul přesným pasem Konečného. Konečný se zbavil obránců a své sólo zakončil přesnou střelou k tyči. Po chvilce mohlo být sníženo, ale hostující hráč Černý své sólo zakončil střelou nad Ehrenbergerovu bránu. Do konce poločasu si ještě každý z týmů vytvořil tutovou gólovku. V 25.minutě se domácí Černík dostal do sólového nájezdu, ale neproměnil. Pět minut před koncem poločasu se hostům povedla pěkná kombinace, kterou zakončoval Kučera střelou k tyči. Domácí gólman byl ovšem na místě a tak se skóre neměnilo. Do šaten se šlo tak za dvoubrankového vedení domácího týmu.

V druhém poločase domácí přidali další dvě branky

Do druhého poločasu se zlepšila hra hostujícího celku, ale byl to domácí tým, který si šel neochvějně za vítězstvím. Po pěti odehraných minutách druhé půle se gólmanovi Blumentrittovi nepovedla rozehrávka a namazal přímo na kopačky Konečného. Jenomže Konečný se svou šancí naložil hanebně. Po dalších pěti minutách přidal Letohrad třetí branku. Na rozehranou standardku si nejlépe naskočil domácí Stejskal a přesnou hlavičkou navýšil skóre na 3:0. Hosté otevřeli hru a to byla voda na mlýn rychlonohým domácím hráčům. Do dalšího sólového úniku se dostal tentokrát Konečný, ale se střelou se ukvapil. V 70.minutě dostal Letohrad výhodu přímého kopu z velice dobré vzdálenosti. K jeho exekuci se připravil Tichý a ránou prostřelil zeď a tím navýšil skóre na 4:0. Hosté mohli vzápětí aspoň zkorigovat, ale dnes jim prostě nebylo přáno. Zápas tak skončil jednoznačným a zaslouženým vítězstvím Letohradu.



Ohlasy k zápasu


FK Letohrad
domácí: Domácí zaslouženě zvítězili a předčili hosty hlavně ve střelecké produktivitě.

FC Nový Bor
Spolupracovník redakce Jiří Obrovský: Brzy jsme prohrávali 2:0. Po prostřídání se naše hra zvedla, ale dorazila nás třetí branka. I za stavu 4:0, jsme mohli dát gól, ale nedali. Nepovedené utkání, kde to naší nedůsledností prostě nevyšlo.



Sestavy


FK Letohrad
J. Ehrenberger [-] - J. Stejskal [-] - T. Kabourek [-] , J. Černík [-] (71. J. Nadrchal [-] ) , R. Tichý [-] , M. Čada [-] (76. M. Strasmeier [-] ) , Z. Konečný [-] (63. P. Šponar [-] ) , M. Linhart [-] , J. Štěpán [-] , R. Krystl [-] , O. Kail [-]

FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - L. Devátý [-] , L. Čurgali [-] , F. Šimoník [-] , J. Broschinský [-] - J. Prieložný [-] (46. D. Halbich [-] ) , Z. Pekař [-] , P. Hoke [-] (71. R. Mach [-] ) , T. Janů [-] - J. Černý [-] (80. P. Hauer [-] ) , M. Kučera [-] (80. P. Stromecký [-] )

ŽK: 30. R. Tichý , 48. J. Štěpán - 34. J. Prieložný , 75. R. Mach , 90. D. Halbich .
Hráči zápasu: J. Ehrenberger , Z. Konečný .
Místo: Letohrad. Počet diváků: 240. Rozhodčí: Novák Michal - VÍT Petr, VOJTĚCH Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.