3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Turnov rozhodl svém vítězství již v prvním poločase


Branky


0

Jedenáctý FKP Turnov hostil šestý Letohrad a mírným favoritem zápasu byl hostující tým. Předpoklady se tak zcela nenaplnily a doma zůstaly všechny body. Po tomto zápase se Turnov posunul o dvě příčky výš a Letohrad klesnul na sedmou pozici.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankostroj domácích v prvním poločase

Úvod zápasu patřil hostům, kteří si jako první vypracovali gólovou šanci. Již v páté minutě tvrdě pálil hostující Černík, ale jeho rána letěla těsně vedle. Neuběhly ani čtyři minuty a poprvé se měnilo skóre utkání. V deváté minutě dostali domácí výhodu přímého kopu. K jeho exekuci se postavil domácí Papoušek a přesným centrem našel volného Petříka. Ten se opřel do míče a jeho přesná hlavička znamenala vedení domácího týmu 1:0. Domácí tato branka hodně nabudila a nadále útočili. V 13.minutě zastavila Šulcovu ránu až tyč Ehrenbergerovi brány. O minutku později se k zakončení dostali i hosté a to konkrétně Kabourek. Jenomže jeho hlavičku vyrazil perfektním zákrokem domácí gólman Hyka. V 25.minutě se skóre zápasu měnilo podruhé a opět u toho byl Papoušek, který vyzval do úniku Beníška. Ten unikl po levé straně a přesným centrem našel nabíhajícího Cigánka, který zvýšil na 2:0. Poté se opět dostal do šance hostující Kabourek, ale i s jeho tvrdou ránou si domácí gólman Hyka poradil. Skóre prvního poločasu uzavřel pěknou ránou domácí Dlouhý. Jeho pěkná střela těsně za vápnem skončila za zády hostujícího gólmana. Domácí vyhráli první poločas 3:0.

Snaha hostí vyšla v druhém poločase naprázdno

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté a snažili se o snížení skóre. Jenomže obrana domácích v čele s gólmanem Hykou pracovala spolehlivě a moc šancí do gólovky nepropustila. Letohrad měl častěji míč na kopačkách a domácí vyráželi do nebezpečných protiútoků. Po hodině hry dostali domácí výhodu přímého kopu. Na trestňáky je specialistou domácí Papoušek a také se ujal jeho exekuce. Papouškova umístěná střela směřovala do brány, ale gólman Ehrenberger se vytáhl a míč vyrazil. Hosté se stále častěji tlačili do útoku se snahou, alespoň vstřelit gól. Nejblíže k tomu byl aktivní Kabourek v 72.minutě, kdy opět skvěle zasáhl domácí gólman Hyka. Při tlaku hostí vznikala zákonitě okénka v jejich obraně a domácí mohli jednoho využít pět minut před koncem zápasu. Jenomže střídající Bárta trefil pouze nohy dobře vyběhnuvšího gólmana domácích. Turnov tak díky prvnímu poločasu vyhrál 3:0 a jeho vítězství je naprosto zasloužené, protože hosté z Letohradu nedokázali proměnit žádnou ze svých gólovek. A bez gólů se vyhrávat nedá.



Ohlasy k zápasu


FK Turnov
Vedoucí mužstva Petr Horáček: Hosté měli možná míč více na kopačkách, ale my jsme dokázali proměňovat naše šance a po zásluze jsme získali tři body.




Sestavy


FK Turnov
M. Hyka [-] - D. Novotný [-] , T. Kratochvíl [-] , J. Šimek [-] , J. Petřík [-] - T. Beníšek [-] , D. Dydowicz [-] , T. Cigánek [-] (77. A. Krejčík [-] ) - P. Papoušek [-] , D. Šulc [-] (62. T. Bárta [-] ) - J. Dlouhý [-] (82. Š. Havel [-] )

FK Letohrad
J. Ehrenberger [-] - J. Nadrchal [-] , T. Kabourek [-] (73. P. Slodičák [-] ) , J. Stejskal [-] (33. M. Strasmeier [-] ) , J. Černík [-] (57. P. Šponar [-] ) , R. Tichý [-] , M. Čada [-] , Z. Konečný [-] , M. Linhart [-] , J. Štěpán [-] , O. Kail [-]

Hráči zápasu: P. Papoušek .
Místo: Turnov. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Leška Martin - HÁDEK Jaroslav, PEKAŘ Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.