4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Pohodové vítězství domácího týmu


Branky


0

Devátý Suchdol hostil na svém hřišti čtrnáctou Litol, která v poslední době dostávala hodně gólů. Očekávalo se snadné vítězství domácího týmu, ale jak se později ukázalo, tak snadné to nebylo. Hlavně v prvním poločase Litol hodně zlobila. Po tomto zápase se Suchdol posunul na čtvrtou příčku a Litol zůstala čtrnáctá.

Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase litolští sršni hodně zlobili

Domácí tým vstoupil do zápasu lépe a v prvních deseti minutách si vypracoval tři tutové šance. Jenomže hráči buď mířili mimo bránu, anebo skvěle zasáhl gólman Rathouský. Poté se hra odehrávala spíše ve středu hřiště, i když míč měli častěji na kopačkách domácí hráči. V 27.minutě se hostům zranil gólman Rathouský a musel ho vystřídat Cink. V 35.minutě se poprvé měnilo skóre utkání. Domácí dostali výhodu standardky. Tu rozehrál, Bereš velice dobře, protože na zadní tyči našel zcela osamoceného, nikým nehlídaného stopera Biška, pro kterého nebylo problémem hlavičkovat míč do odkryté brány. Domácí Kacafírek se dostal ještě asi do dvou dobrých příležitostí, ale ani jednu nedotáhl do gólového konce. V poslední minutě prvního poločasu mohlo být srovnáno. Hbitý Ezeala se zmocnil míče a najednou byl za domácí obranou. Jeho přesnou střelu k tyči gólman Kubát skvěle vytáhl a tak se šlo do šaten za jednobrankového vedení domácího týmu.

V druhém poločase to už bylo na jednu bránu

V druhém poločase byla převaha domácího týmu již větší a i šance přicházely v rychlejším sledu. V 56.minutě zatáhl neudržitelný Bereš míč po pravé straně a předložil tutovku Bodlákovi. Bodlák se v zakončení nemýlil a mohl se radovat z první divizní branky za Suchdol. Po šesti minutách to byl opět Bereš, který zatáhl míč po pravé straně a tentokrát ve vápně našel volného Kubíka. Kubík zvýšil na 3:0 a Bereš si završil přihrávkový hattrick. Hostům se za celý druhý poločas povedl pouze jeden protiútok, kdy Cáska z boku běžel sám na gólmana Kubáta. Jenomže jeho střela minula domácí bránu. Čtvrtý gól přidali domácí po nacvičeném signálu z rohového kopu. Na konci akce byl Kacafírek, který napálil míč do břevna, do země a pak ho gólman vyrazil ven. Nastala chvilka dohadování, jestli to byl gól, anebo ne. Po poradě s pomezním, hlavní rozhodčí gól uznal a tak skončil zápas udřenou výhrou 4:0 pro domácí Suchdol.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Družba Suchdol
Spolupracovník redakce Vladimír Střihavka: Celý zápas byl v naší režii, ale nedařilo se nám proměňovat vyložené gólové šance. V závěru poločasu mohli hosté vyrovnat, ale podržel nás gólman Kubát. Druhý poločas už byl v naší režii a hlavně v režii Bereše, který přihrál na naše první tři góly. Naše výhra je naprosto zasloužená.

FK Litol
Spolupracovník redakce Michal Jareš: Měli jsme v každém poločase jednu gólovou šanci. V prvním se hra odehrávala spíše uprostřed hřiště, i když měli domácí míč častěji na kopačkách. Škoda, že Ezeala v samostatném úniku nesrovnal na 1:1. V druhém poločase nás už přehrávali, ale hlavně i díky tomu, že jsme to po druhé brance otevřeli a snažili se o vyrovnání. Nezaujatý divák viděl bojovný, nepříliš fotbalový zápas. Jsme rádi, že dohrajeme podzim. Zima je dlouhá a uvidíme, jak se s tím na jaře popereme.



Sestavy


TJ Sokol Družba Suchdol
M. Kubát [-] - T. Nosek [-] , M. Bodlák [-] (70. J. Růžička [-] ) , M. Hendrych [-] , R. Biško [-] - L. Jirků [-] (72. M. Černohlávek [-] ) , D. Bereš [-] (75. D. Dastych [-] ) , T. Michálek [-] , J. Vančura [-] - Š. Kacafírek [-] , J. Kubík [-] (75. T. Plot [-] )

FK Litol
V. Rathouský [-] (27. J. Cink [-] ) - O. Pavelka [-] , R. Miškovský [-] , P. Křivánek [-] (65. J. Müller [-] ) , F. Zikmund [-] , A. Sabó [-] , J. Kamlach [-] , J. Cáska [-] , C. Ezeala [-] , M. Mbah [-] , M. Korejza [-]

Hráči zápasu: D. Bereš .
Místo: Suchdol. Počet diváků: 165. Rozhodčí: Duchoň Ivo - ŠTEFAN Michal, HASÍKOVÁ Marika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.