M. Verner 40. (p.)
1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 14:00

6.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovosice vyloupily hřiště Rakovníku, rozhodly pokutové kopy


Branky


40. M. Verner (p.) - 57. K. Kratochvíl
0

Fotbalisté Lovosic zavítali v šestém kole na hřiště Tatranu Rako Rakovníku, kde byli aktivnějším týmem, zápas ale dospěl za bezbrankového stavu 1:1 do penaltového rozuzlení, v němž se radovaly z bonusového bodu Losovice, které v penaltovém rozstřelu zvítězily 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Losovice pykaly těsně před přestávkou za nevyužité šance

Lovosice si krátce po výkopu zápasu vytvořily územní převahu a směrem vpřed předváděly pohledný fotbal, jenže Tatran Rako Rakovník se vytáhl se silnou defenzívou, která fungovalo jako dobře postavená hráz a zastavovala jeden útok hostů za druhým. Po úvodních třiceti minutách si hosté vypracovali dvě slibné příležitosti, ani jedna z nich ale gólem neskončila.

 

Jako první po půlhodině hry napřáhl zpoza šestnáctky k technické střele pravačkou Jaroslav Procházka, jeho pokus ale postrádal razanci a Petr Cipra si připsal první úspěšný zákrok. Zanedlouho se domácí brankář musel vytasit s dalším skvělým zákrokem, když Antonín Holub dostal nádhernou kolmou přihrávku středem hřiště za obranu a ocitl se tváří v tvář Petru Ciprovi, ten mu ale včasným výběhem snížil střelecký úhel a jeho následnou střelu hrudí zastavil.

 

V závěru prvního poločasu mohl udeřit domácí Stanislav Mařík, jehož na vzdálenější levé tyči našel skvělým centrem z pravé strany Dominik Santler, jeho následná hlavička ale skončila těsně nad. Pět minut před přestávkou přišla pro hostující tým pořádná facka, Josef Pinkas byl v pokutovém území faulován a hlavní rozhodčí nařídil penaltu, kterou bezpečně proměnil Miroslav Verner a poslal Rakovník do vedení.

Dobrá defenzivní hra Rakovníku úspěch neslavila

Lovosice byly v průběhu prvního poločasu mnohem nebezpečnější a do toho druhého vstoupily s velkým odhodláním stav utkání vyrovnat, jenže domácí obrana fungovala jako dobře seřízený stroj, tedy až do pětasedmdesáté minuty, v němž domácí brankář Petr Cipra nezachytil centr a míč z kopačky Karla Kratochvíla propadl k překvapení všech ke vzdálenější tyči. O osudu utkání tedy rozhodly za nerozhodného stavu 1:1 pokutové kopy, v nichž nakonec Lovosice soupeře přece jen udolaly.

 

Zdroj: tatranrakovnik.ic.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
Pavel Mareš (trenér TJ Tatran Rako Rakovník): „Dnes musíme být s bodem spokojeni. Penalty už jsou loterie. Lovosice se ukázaly jako velice silný a kvalitní tým, což ukázaly svým herním projevem. Kluci ale nahradili menší fotbalovost bojovností a nasazením, za což si bod zasloužili. Kdybychom dnes měli štěstí, tak jsme mohli mít i dva nebo tři. Fotbal se na štěstí ale nehraje.“




Sestavy


TJ Tatran Rakovník
P. Cipra [-] - M. Houška [-] , L. Beneš [-] (69. L. Kučera [-] ) , J. Pinkas [-] , P. Vecka [-] - S. Mařík [-] , D. Santler [-] , P. Kučera [-] , M. Verner [-] - M. Lesniak [-] , M. Pidrman [-] (60. D. Gögh [-] )

ASK Lovosice
M. Matějka [-] - M. Obrtlík [-] , D. Kolář [-] , J. Procházka [-] , T. Bubeníček [-] - P. Šalda [-] , M. Faust [-] , M. Kočí [-] , A. Holub [-] , K. Kratochvíl [-] - J. Svátek [-]

ŽK: 27. P. Vecka , 67. P. Kučera , 72. S. Mařík - 22. J. Svátek , 78. M. Obrtlík , 81. T. Bubeníček .
Hráči zápasu: P. Cipra - K. Kratochvíl .
Místo: tráva. Počet diváků: 153. Rozhodčí: Pekař Eduard - HANOUSEK Karel, KOVÁŘOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.