1:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:00

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mokré zničilo pěti góly Horní Stropnici, triumf režíroval Kaše a Hrstka


Branky


86. T. Kaprál - 39. P. Kaše , 44. M. Hrstka , 58. M. Hrstka , 65. M. Kössl , 80. P. Kaše
9

Fotbalisté Mokrého porazili v utkání 12. kola III. třídy 5:1 Horní Stropnici. Dvakrát se prosadil hostující Petr Kaše, jenž otevřel skóre ve 39. minutě. Další trefu přidal krátce před koncem zápasu. Čestný úspěch hostů zaznamenal těsně před koncem Tomáš Kaprál. Mokré si díky přesvědčivé výhře polepšilo na třetí místo tabulky. Horní Stropnice je stále poslední a bude na jaře doufat v zázrak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

Úvod zápasu byla Horní Stropnice víc než vyrovnaným soupeřem. Ve 24. minutě  se na hranici vápna prokličkoval Voleman, ale zamířil nad. Minutu nato zamířil po spolupráci Haňura s Kotrčem Holej slabě doprostřed. Další šanci Volemana přestála Stropnice díky Josefíkovi a Kotrčovi. Po půlhodině hry vysunul Haňur Kotrče jenž z úhlu trefil dobře postaveného Hrádka. Ve 36. minutě se po Holejově rohu na zadní tyči zjevil nejvýše Haňur, ovšem mířil nad. Ve 39. minutě se ke střele z rohu vápna dostal Petr Kaše a trefil se k dlouhé tyči - 0:1. Za dalších pět minut donutil Josefíka k dobrému zákroku znovu Kaše. Zřejmě rozhodující moment utkání přišel v samém závěru první půle. Stropnice chtěla řešit situaci ve vápně konstruktivně a jinak dobře hrajícímu Bártovi odskočil balon a Marek Hrstka zvýšil na 0:2. 

Mokré si odváží všechny body

Csaplárova past nesklapla, naopak solidně hrající domácí gól do šatny rozhodil. Ve 48. minutě po nákopu Haňura a hlavičce Volemana měl Hrádek co dělat. V 58. minutě prostčil Stárek do vápna a Marek Hrstka definitivně rozhodl - 0:3. V 65. minutě vystihl hezkou průnikovou přihrávku do vápna Josefík, ale v pádu trefil míč nešťastně kolenem přímo k dobíhajícímu Miloslavu Kösslovi a bylo to 0:4. V 70. minutě se po chybě domácích řítil do šance znovu Kössl, ale Josefík byl proti. V 76. minutě se po křídle prohnal Holej, udělal kliku veteránu Návarovi, jenž ho i za cenu zranění fauloval a tvýčí v tvář hostujícímu gólmanovi se domácí nedostali. Hrstka domácích fandů si oprávněnou červenou nevykřičela a Holej pak ze standardtky sice obstřelil zeď, ale hostující gólman míč lapil. Deset minut před koncem ukázal svou dobrou střelu kousek za vápnem Petr Kaše a bylo to 0:5. V 86. minutě poslal hezký centr do vápna Holej, Haňur v těžké pozici protáhl Hrádka jenž vyrazil balon k Tomáši Kaprálovi, který dal definitivu výsledku 1:5. V 88. minutě našel hezky Haňur Někce jenž se na vápně dokázal uvolnit, ale Hrádek zasáhl dobře.

Autor: Lukáš Filek



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek: Myslím si, že první půle vypadala dobře. Určitě půlka mančaftu se snažila, bojovala a chtěla. Řekl bych, že nás srazil druhý gól do šatny. Po třetím gólu už přišla rezignace. Asi už nás bohužel vyhlíží čtvrtá třída. Bohužel jsme tu byli dlouhé roky zvyklí na na 1.B. Ale naděje umírá poslední, budeme doufat v zázračné jaro a pomoc navrátivších srdcařů.

TJ Mokré
Petr Kaše (hráč): Zasloužené vítezství a důležité tři body i přesto, že nám chybělo hned několik důležitých hráčů základní sestavy.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - M. Bárta [-] , M. Tošner [-] , F. Horník [-] , M. Němec [-] , V. Trojan [-] , J. Kotrč [-] , J. Holej [-] , J. Haňur [-] , K. Příhoda [-] , J. Charvát [-]

TJ Mokré
D. Hrádek [-] - V. Voleman [-] , M. Hrstka [-] , J. Návara [-] , R. Rottner [-] , P. Hála [-] , P. Dvořák [-] , P. Kaše [-] , L. Tancer [-] , M. Kössl [-] , R. Beneda [-]

ŽK: 29. P. Josefík - 79. J. Návara .
Hráči zápasu: J. Návara , L. Stárek .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: FLOREK Pavel - DRBOUT Zbyněk (N), MATĚJKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 06:25
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 08:56

Tip: výhra hostů