3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 16:30

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd si doma poradil s Dívčicemi


Branky


11

Kamenný Újezd v utkání 7. kola III. třídy dal zapomenout na remízu s Černým Dubem a spravil si chuť. Na domácí půdě totiž zdolal Dívčice 3:1 a díky této výhře se navíc posunul na osmé místo tabulky. Dívčice tak prohrály už páté utkání v sezoně a jsou desátí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli první poločas

V úvodu utkání sice byli více na míči hosté, první šanci však měli domácí. Centr Klivandy z pravé strany našel Bürgera, který zamířil jen těsně vedle branky. Ve 12. minutě propadla levá strana hostů a Martin Fousek už neměl problém dostat míč za záda brankáře Kácala - 1:0. O šest minut později už bylo srovnáno. Strnad se probojoval po pravé straně a krásným centrem našel Michala Ježka, který se dostal před domácího stopera a dotlačil míč do sítě. Klíčový moment zápasu nastal po třech minutách. Opět propadla levá strana Dívčic a téměř z totožného místa skóroval Josef Havlíček. Hosté měli více ze hry, ale na šanci čekali až do 39. minuty, kdy se Strnad dostal k odraženému míči v pokutovém území a pohotově vypálil, domácí podržel skvělý zákrok Dudáka. První poločas již žádné branky nepřinesl a domácí ho vyhráli nejtěsnějším rozdílem. 

Kamenný Újezd získal všechny body

Do druhého poločasu udělaly Dívčice několik změn a vytvořily si několik slibných šancí. Hosté nepolevovali ve své aktivitě a neustále se tlačili do pokutového území. Po deseti minutách druhé půle vyslal tvrdou střelu Martin Čuhaj a Dudák se musel pořádně natáhnout, aby míč vyškrábl. O pár minut později opět střílel Čuhaj, ale ani napodruhé se mu nepodařilo domácího gólmana překonat. Další minuty měli hosté příležitosti v podobě rohových kopů i standardních situací poblíž pokutového území, jenže obrana Kameňáku v čele s Dudákem odolala. Ve vápně se k zakončení dostal Strnad, ale míč poslal jen doprostřed a domácí brankář jej v pohodě chytil. Domácí dokázali ve druhém poločase vytěžit z minima maximum. V 74. minutě dostal ve vápně prostor Petr Petkov a hlavičkou dál domácím potřebný klid. Poslední minuty zápasu už se nesly spíše ve znamení velkých nepřesností na obou stranách a závěr už si Kamenný Újezd pohlídal a zapisuje do tabulky plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Porazili jsme se sami. Ve zlomových situacích při gólech na 2:1 a 3:1 jsme nebyli dostatečně agresivní. Domácí se prosadili z mála šancí, které měli. Kameňák byl produktivní, to rozhodlo. My jsme sice hráli víc s míčem, ale opět nás trápí špatná koncovka. Hlavně ze druhého poločasu mám dobrý pocit, ale výsledek tentokrát není takový. Nebudeme smutnit, musíme vyhrát doma.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd B
J. Dudák [-] - R. Soukup [-] , M. Svobodný [-] - L. Prokeš [-] - J. Stegbauer [-] , J. Havlíček [-] , P. Petkov [-] , T. Klivanda [-] , M. Velát [-] , R. Časkovič [-] , D. Bürger [-]

TJ Mír Dívčice
L. Kácal [-] - L. Waldhauser [-] , Š. Vazač [-] , Š. Hájek [-] , V. David [-] - O. Šťastný [-] , P. Semrád [-] , S. Rejdal [-] , L. Tvrzický [-] - M. Ježek [-] , V. Strnad [-]

Hráči zápasu: J. Dudák , J. Havlíček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - KUČERA Jan (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Věřím, že se Klucí z Dívčic už chytli a budou mít jenom lepší a lepší výsledky.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích