1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčicím sobotní pivečko nečekaně zhořklo


Branky


23. M. Ježek - 38. R. Aibl , 88. J. Dvořák
13

Dubenec - Fotbalisté Nových Hodějovic ukazují, že dokáží potrápit každého soupeře a dokázali to i v utkání s Dívčicemi, které porazili těsně 2:1. Domácí se ujali vedení díky zásahu Ježka, ale hosté ještě do poločasu srovnali Aiblem. Rozuzlení však přišlo krátce před koncem zápasu, kdy o třech bodech ve prospěch Hodějovic rozhodl Dvořák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Úvodních pět minut nepřineslo příliš vzruchu, nejnebezpečněji se jevila střela Dvořáka, která ale zamířila mimo tři tyče. Hosté se tlačili dopředu i dál, Aibl měl na své kopačce úvodní gól duelu, avšak v souboji s brankářem Maršánem neuspěl. Domácí však jejich špátná souhra neodradila a díky mírnému tlaku se dočkali vedoucí branky, kterou díky ryhlému brejku zařídil nejlepší střelec soutěže Michal Ježek. Úvodní branka domácí ještě víc nakopla. I nadále měli častěji míč na svých kopačkách a soupeři jej příliš nepůjčili, ale bohužel ztroskotali na své nepřesnosti a nemohoucnosti. Druhou branku Dívčic mohl přidat po pěkné narážečce Šťastný, ale ke zdárnému konci to nevedlo. Na druhé straně ale zničehonic udeřili hosté. K míči se na malém vápně dostal Roman Aibl a brankář Maršán se jen díval, jak míč plachtí za jeho záda. První poločas tak skončil nerozhodným výsledkem.

Hosté si překvapivě odvážejí všechny body

Ve druhém poločase se očekával velký tlak domácího týmu, který chtěl s výsledkem rychle něco udělat. Místo tlaku dívčických barev však přicházelo velké množství nepřesností a trvalo nakonec dlouhou dobu, než domácí tým zatlačil soupeře na jeho polovinu. Od té doby se hrálo převážně na polovině Hodějovic, hosté ovšem tahali čas a dokázali tak drobit domácím jejich snahu o souvislý tlak. Další minuty přinesly festival zahozených šancí a zdálo se až nemožné co vše nemůže skončil brankou. Postupně se do šancí dostal Ježek, Čuhaj, Šťastný nebo Hájek. Poslední minuty zápasu přinesly několik centrů a střel, ale Nechvátal v brance už míč za svá záda nepustil, naopak udeřilo na druhé straně. Domácí až příliš dlouho otáleli s odkopem, hosté je rychlou rozehrávkou zmátli a Jan Dvořák už se jen brankáře zeptal kam to chce - 1:2. Konec zápasu už byl hodně nervózní a ani následný tlak už na výsledku nic nezměnil. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Co k tomu dodat? Opět máme spoustu šancí a nic neproměníme. Soupeři branky vyloženě darujeme, můžeme se tak zlobit jen na svou nemohoucnost. Musíme se hodně rychle sebrat nebo budeme mít velké problémy.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
M. Maršán [-] - L. Waldhauser [-] , V. David [-] , Š. Hájek [-] , D. Petružálek [-] - L. Tvrzický [-] , Š. Vazač [-] , V. Valenta [-] , O. Šťastný [-] , P. Semrád [-] - M. Ježek [-]

FC Nové Hodějovice
L. Nechvátal [-] - T. Bourek [-] , D. Lojka [-] , M. Hrdlička [-] , J. Schaffelhofer [-] , V. Korčák [-] , T. Carda [-] , M. Rudolf [-] , R. Aibl [-] , T. Buus [-] , J. Dvořák [-]

ŽK: 69. L. Tvrzický - 59. R. Aibl .
Hráči zápasu: R. Aibl , J. Dvořák .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: POJAR Pavel - AMBROŽ Martin (N), BENEDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

V Týně jsme prohráli a tak musíme doma zabrat a urvat povinné 3 body, věřím v náš tým že to zvládneme a výhru zapijem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích