3:1
(1:0)
72. J. Smolarčík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libhošť vybouchl v Jistebníku


Branky


15. M. Moučka , 67. M. Moučka , 80. T. Wojcik - 72. J. Smolarčík (p.)
4
V sobotu (6. 11. 2021) hráči FC Libhošť odehráli poslední mistrovské utkání podzimní části sezóny v Jistebníku. Bohužel nenavázali na předchozí vítězné utkání a z Jistebníku se vrátili bez bodu. I tentokrát se potvrdilo, že hráči Libhoště jsou skoro jako „Jánošíci“, silným body berou a slabým dávají. Po dvanácti odehraných kolech se ziskem šestnácti bodů přezimují hráči FC Libhošť na osmém místě tabulky. Pomyslným střelcem podzimu je náš „sniper“ Honza Smolarčík s 14 brankami.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěr sezony se vyvedl domácím

„Nemá cenu se schovávat za bezduché fráze. Jeli jsme do Jistebníku předvést po vítězné šňůře stoprocentní výkon a získat tři body. To se nám bohužel nepovedlo a nepochopitelně jsme ztratili se soupeřem ze spodní části tabulky zbytečně body. V podstatě nám chybělo vše, co měl soupeř. Domácí měli větší chuť hrát fotbal, dohrávat akce, přidat tam, kde je to potřeba. Bohužel jsme byli málo důrazní v pokutovém území a nedokázali jsme vstřelit branku ze hry. Cíl na jaře máme jasný, chceme hrát v horní části tabulky,“ konstatoval po utkání trenér mužů Odstčilík.


Sestavy


TJ Jistebník
P. Krayzel [-] - J. Bednář [-] , P. Štandl [-] , M. Vedlich [-] - J. Rašek [-] (85. P. Mohyla [-] ) , M. Moučka [-] (89. J. Štandl [-] ) , D. Coufal [-] , M. Šimák [-] , J. Šimko [-] (85. O. Veselý [-] ) , M. Vavroš [-] - T. Wojcik [-]

FC Libhošť
O. Dubec [-] - P. Čapka [-] , T. Turský [-] , D. Velart [-] , P. Hajník [-] (83. O. Hanzelka [-] ) , L. Hanzelka [-] (83. M. Hradečný [-] ) , J. Čapka [-] , M. Bartoň [-] , Z. Melčák [-] , J. Smolarčík [-] , D. Symerský [-]

ŽK: 71. P. Štandl , 90. M. Vavroš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PASTERČÁK Jozef - GANAJ Martin, BOČEK Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Kristýna Haldinová

Expert: Ladislav Slezák
Tip experta: výhra hostů

Libhošť si pohlídá střed tabulky.

Tip: výhra hostů