Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí kolaps Libhoště s Dobraticemi


6

Kapitán Dobratic Marián Causidis rozhodl čtyřmi brankami o vítězství svého týmu na hřišti v Libhošti. Dobratice tak nedělní výhrou získali velmi cenné tři body a posouvají se v tabulce na třetí příčku. Libhošť zůstává se sedmi body na devátém místě v tabulce ČPP I. A třídy mužů sk. B. Smutně dopadl duel pro domácího brankáře Mičku, po necelých čtyřiceti minutách v brance opustil hřiště na nosíkách. Po faulu hostujícího Kohouta utrpěl poranění kolene.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Padlo sedm branek

 

Hodnocení: Vůbec se nám nepovedl vstup do utkání. I když jsme se na to připravovali, soupeř do devatenácté minuty vstřelil dvě branky a měl další dvě stoprocentní šance. Chvíli nám trvalo, než jsme se z průběhu utkání vzpamatovali, poté jsme se herně zlepšili, vypracovali jsme si i nějaké šance a jen jednu do poločasu proměnili. Ve druhém poločase jsme chtěli vyrovnat, po hrubé individuální chybě jsme ovšem dostali další gól a od této doby měl soupeř hru pevně pod kontrolou. Dnešní utkání bylo z naší strany velmi slabé bez obrany, zálohy i útoku. V podstatě nulový pohyb všech hráčů bez míče byl důvodem, proč jsme se ne úplně snadno dostávali na dostřel k brance soupeře. Nedařila se nám dobře a přesně rozehrávka od branky. Prohrávali jsme mnoho soubojů nejen ve středu hřiště, nepřistupovali a neobsazovali soupeře, který pak měl mnoho prostoru a čas na rozehrávku, anebo přímou střelu na naší branku. Příkladem toho byl kapitán hostů, který trestal všechny naše chyby a prohrané souboje. V takové soutěži nemůžeme dopustit, aby nám jeden hráč nastřílel hned 4 branky.

 

 



Sestavy


FC Libhošť
F. Mička [-] (39. O. Dubec [-] ) - P. Čapka [-] , M. Bartoň [-] , T. Turský [-] , O. Hanzelka [-] (63. L. Hanzelka [-] ) , D. Velart [-] , J. Čapka [-] (75. M. Hradečný [-] ) , J. Smolarčík [-] , Z. Melčák [-] , P. Eckelsberger [-] , D. Symerský [-]

TJ Dobratice
O. Bocek [-] - M. Stříž [-] , J. Mitrenga [-] (63. M. Moják [-] ) , J. Mandičak [-] (60. T. Bařina [-] ) , M. Šimeček [-] (34. J. Lisník [-] ) , R. Pařenica [-] , M. Causidis [-] , A. Kohut [-] , O. Skotnica [-] , D. Dobiáš [-] , P. Lýsek [-]

ŽK: 58. D. Symerský - 38. A. Kohut , 82. J. Mandičak .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: HRŇA Petr - GANAJ Martin, BARTOŠ Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Kristýna Haldinová

Expert: Petra Nová
Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů