0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Áčko Starého Města dokázalo navázat na výhru v minulém kole.


Branky


7

S domácím Jistebníkem vyhrálo Stré Město 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Utkání hodnotím samozřejmě pozitivně, protože jsme vyhráli a získali tak tři body venku. Z toho panuje dobrý pocit. V naší hře se však objevovalo příliš mnoho nepřesností a být to kvalitnější soupeř tak by jsme měli nejspíše velké problémy, ale klukům nelze upřít snaha a bojovnost, které včera předváděli. Některé věci jsme zbytečně dělali moc pomalu a soupeř se dokazoval zatahovat do bloku, přes který jsme se težko dostávali. V druhém poločase se nám povedlo střídání ze kterého vyústila jediná branka celého zápasu. Utkání jsme většinu času měli zcela ve svých rukou, kontrolovali jsme míč a byla jen otázka času kdy se dokážeme střelecky prosadit," trenér Jan Žižka.

Výhra hostí

Což se nám tedy v druhém poločase povedlo. Vyzdvihnout bych chtěl výkon Dana Kulštejna, který do zápasu vlétl parádně a připravoval hodně šancí pro své spoluhráče, kdy po jedné z jeho přihrávek i padla ta branka. Chtěl bych ale pochválit i zbytek týmu za jejich snahu a bojovnost. Akorát se v příštím zápase musíme vyvarovat zbytečných nepřesností, které se v zápase vyskytovaly. Už v úterý nás čeká dohrávka s Albrechticemi a my se na to musíme dobře připravit, nachystat a nejlépe toto utkání vyhrát. Samozřejmě bych chtěl poděkovat taky Cigimu, který za námi do Jistebníku přijel a po dobu celého zápasu nás hlasitě podporoval," trenér Jan Žižka.



Sestavy


TJ Jistebník
L. Malý [-] - L. Pietras [-] (39. M. Vedlich [-] ) , J. Štandl [-] , M. Raška [-] (85. J. Rašek [-] ) , D. Coufal [-] , M. Vavroš [-] - M. Šimák [-] , O. Ogon [-] , A. Taraba [-] - T. Wojcik [-] , M. Moučka [-] -

První SC Staré Město
V. Uher [-] - M. Dušík [-] (72. O. Šimek [-] ) , L. Pavela [-] , P. Klimsza [-] , D. Forch [-] , T. Hodula [-] , D. Gros [-] , M. Dawid [-] , J. Blažek [-] (46. D. Kulštejn [-] ) , O. Roháček [-] (90. F. Bakota [-] ) , J. Mašlonka [-] (59. O. Vojkovský [-] )

ŽK: 82. M. Moučka , 82. M. Šimák - 35. D. Forch , 57. M. Dawid .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šistík Petr - PETROŠ Radim, BARTEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Kristýna Haldinová

Expert: Petra Nová
Tip experta: remíza

Zde si body rozdělí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích