3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonava potřebovala vyhrát


Branky


7

Od startu si domácí body hlídali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stonava držela pozici lídra

Prvních dvacet minut však diváci sledovali spíš platonický tlak našeho mužstva, jelikož jsme drželi míč převážně kolem středového kruhu, kde jsme nebyli soupeři nebezpeční. Ve třiadvacáté minutě navíc musel odstoupit další zraněný hráč, a to na stoperu zaskakující kapitán Mančař, který rozšířil již tak velmi početnou marodku. Na obrazu hry se však nic neměnilo, Lučina byla bez míče zalezlá v hlubokém bloku, naši hráči se však postupně začínali propracovávat i k šancím. První branka padla po přihrávce Siekiery na Graňáka, který střelou levačkou (!) přes klubko bránících hráčů překvapil hostujícího gólmana, který míč viděl pozdě a nestačil zareagovat, 1-0. Pojistku jsme přidali za dalších pět minut, kdy se ve vápně otočil silný Bednář a z bezprostřední blízkosti nedal lučinskému gólmanovi šanci, 2-0. Těsně před poločasem však mohli hosté snížit, a to když dostal Chlebek k dispozici přímý kop z ideální pozice. Vyzkoušel střelu na stranu gólmana Stacha, který ač toho přes clonící hosty moc neviděl, vytáhl parádní zákrok a udržel tak dvoubrankové vedení na naší straně.  

Bylo rozhodnuto

Ve druhém poločase se obraz hry něměnil. Stále jsme dobře kombinovali a byli silní na míči, soupeř v bloku čekal na brejky, které až na pár výjimek nepřišly. V 70. minutě tak dal definitivní pojistku opět Bednář, který se k dlouhému míči za obranu dostal dříve než hostující gólman a mohla tak bez problémů přidat do prázdné brány třetí branku naší družiny. Po doklepnutí míče do brány byl ještě nesmyslně velice ostře zezadu skluzem sestřelen frustrovaným hostujícím hráčem, rozhodčí však tasil pouze žlutou kartu.

 

Lučině se nedá upřít snaha až do konce utkání, nicméně její hráči se nedočkali ani čestného úspěchu, natož pak nějakého zdramatizování utkání, a tak si ze zápasu odnášíme zasloužené tři body za výhru 3-0.   report z fb domácích.


Sestavy


SK Stonava
J. Stach [-] - J. Sittek [-] , P. Dittrich [-] , T. Mančar [-] (23. J. Gatnar [-] ) , M. Folwarczny [-] , J. Žebrok [-] , M. Koďousek [-] , L. Graňák [-] (73. P. Szotkowski [-] ) , Z. Bednář [-] , D. Siekiera [-] (62. J. Zoller [-] ) , L. Němec [-]

Finstal Lučina
J. Filipec [-] - K. Tomíček [-] , J. Křenek [-] , M. Chlebek [-] , M. Kohut [-] , J. Mokryš [-] , M. Bubík [-] (81. T. Carter [-] ) , R. Kalmus [-] , D. Zima [-] (61. J. Karkoška [-] ) , R. Tomiček [-] , J. Bártek [-]

ŽK: 36. J. Žebrok - 25. M. Chlebek , 70. M. Kohut .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: LEVINGER Milan - SMETANA Patrik, JURAJDA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kristýna Haldinová

Expert: Petra Nová
Tip experta: výhra domácích

Domácí si tři body pohlídají.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích