Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V 11. minutě vedení 2:0 a nakonec remíza 3:3


5

 Zajimacvé utkání se odehrálo ve Starém Městě u FM.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vydařený start 1. poločasu

Toto utkání se mi nehodnotí lehce, protože v jedenácté minutě domácí vedli 2:0. Soupeře měli na lopatě a mohli ho dorazit třetí brankou, příležitostí na to měli dost. Potom z nepochopitelných důvodů domácí přestali hrát, byla to hra bez pohybu. Soupeře domácí vlastní nedisciplinovaností nechali vyrovnat. A tím domácí soupeře jak se říká posadili na koně. První poločas tak skončil 2:2.

Ani poločasový "řev" nepomohl

,,O poločase jsem v kabině musel trochu zvednout hlas," říká trenér Žižka. ,,Myslím si, že prvních deset, patnáct minut v druhém poločase to bylo na klucích znát. Kdy jsme i z kraje druhého poločasu dali třetí gól a vedli jsme tak 3:2, " dodal.

Opět a zase domácí měli dost příležitostí na to, aby soupeře dorazili. Pak přišla standardní situace z půlky hřiště, kdy soupeř po našem tlaku nakopne míč do šestnáctky, tam nám to propadne a necháme si opět dát gól 3:3. A ten zápas už se v podstatě jen dohrál a mohou být domácí rádi, že nakonec remizovali, protože soupeř si tam ještě ke konci zápasu vytvořil dvě dobré šance, kdy mohl skórovat.

Za stavu 2:0 tam vyloženě došlo k podcenění soupeře a přestali domácí hrát. Pokud takhle budeme přistupovat k utkání tak narazí úplně všude. "Je třeba si opravdu o tom promluvit, ale nemůže to zůstat jen v kabině, ale i to ukázat na hřišti a poučit se z těch chyb. Je potřeba začít bodovat naplno, ze tří zápasu máme tři body. Nehodnotí se mi to vůbec lehce a jsem hodně zklamán z toho co jsme na tom hřišti včera předvedli," dodal Jan Žižka, trenér domácích.



Sestavy


První SC Staré Město
M. Bernát [-] - L. Pavela [-] , P. Klimsza [-] (80. T. Němec [-] ) , D. Forch [-] , T. Hodula [-] , M. Dušík [-] , V. Smilowski [-] , M. Dawid [-] , J. Blažek [-] (76. O. Vojkovský [-] ) , O. Roháček [-] , O. Šimek [-]

1. FK Spartak Jablunkov
J. Haratyk [-] - P. Joukl [-] , P. Raszka [-] (90. M. Nieslanik [-] ) , D. Martynek [-] (66. P. Czudek [-] ) , D. Lysek [-] , R. Szotkowski [-] , M. Petružálek [-] , M. Sikora [-] , M. Hupka [-] , T. Nieslaník [-] , B. Bocek [-]

ŽK: 21. J. Blažek - 54. D. Martynek , 69. M. Sikora .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: HAVLÍK Přemysl - PICMAUS Jiří, CHÝLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Kristýna Haldinová

Expert: Petr Novotný
Tip experta: výhra domácích

Staré Město si doma body pohlídá.