1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2016 16:30

30.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Otrokovicím stačila k výhře jedna branka


Branky


0

Ve vloženém 30.kole se v Otrokovicích hrálo derby mezi domácí nováčkem a hosty z Hulína..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Ve vloženém kole přivítal nováček z Otrokovic na domácím hřišti v regionálním derby celek Hulína. Hosté však byli v úvodu mnohem nebezpečnějši. Hned ve 3. minutě po rohovém kopu zcela volný Zlámal zamířil nad Juříkovu branku. Za tři minuty musel Juřík dvakrát zasahovat, když po přímém volném kopu hlavičkoval Ondřejka a vzápětí po centrovaném míči i Číhal. Desetiminutovku hostů pak zakončil Steiner, který se hezky uvolnil v pokutovém území, ale vystřelil nad branku. Poté hra upadla a zbytek prvního poločasu přinesl z obou stran nudnou podívanou, která rozhodně diváky potěšit nemohla. Do šaten se tak šlo za stavu 0:0.

Elšík rozhodl derby!

Ve druhé půli se obraz hry změnil.Domácí tým začal aktivně a začly se rodit i šance. V 53. minutě po rohovém kopu hlavičkoval těsně nad Voglovu branku Vavruša. Za hosty zahrozil v 62. minutě individuálně Laciga, ale jeho dobrou střelu chytil Juřík. V 65. minutě hlavičkoval z bezprostřední blízkosti po rohovém kopu Dekleva, hostující obrana ale v poslední chvíli míč stihla vyhlavičkovat. V 75. minutě dlouhý aut Deklevy zakončoval hlavičkou Juráň, ale branku minul. Největší šanci měli hosté v 77. minutě. Rychlý brejk a střelu Postavy vyrazil Juřík jen ke Steinerovi, který dostal příležitost k dorážce, ale Juřík úspěšně zasáhl i tentokrát. Hned o minutu později však udeřilo na druhé straně. Přímý kop Jasenského vrátil do ohně Vavruša a efektním zakončením se prosadil Elšík – 1:0. V poslední minutě utkání dopravil míč do naší sítě Ondřejka, rozhodčí si ovšem správně všimli, že toho dosáhl úmyslnou hrou rukou, pročež branka nebyla uznána a provinivší se hráč byl po druhé žluté kartě vyloučen. Domácí tak připsali další tři body do tabulky.



Sestavy


FC Zlínsko
D. Juřík [-] - T. Mlýnek [-] , J. Foltýn [-] (89. V. Zach [-] ) , T. Dekleva [-] , M. Němec [-] , R. Elšík [-] (86. A. Bahounek [-] ) , A. Jasenský [-] , L. Juhas [-] (39. M. Neubert [-] ) , J. Juráň [-] , T. Zábojník [-] , M. Vavruša [-]

SK Spartak Hulín
M. Vogl [-] - J. Laciga [-] , V. Barcuch [-] , T. Pospíšil [-] (68. P. Postava [-] ) , M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , D. Krhut [-] (76. M. Šrom [-] ) , T. Matoušek [-] , D. Steiner [-] (86. M. Dvořáček [-] ) , R. Číhal [-] , V. Ondřejka [-]

ŽK: 22. T. Mlýnek , 65. J. Juráň , 88. M. Vavruša - 73. V. Ondřejka , 79. V. Barcuch . ČK: 90. V. Ondřejka .
Místo: Otrokovice-tráva. Počet diváků: 192. Rozhodčí: Kubica Martin - KOZUBÍK Jiří, BATÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.