L. Hudec 54.
1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 10:30

1.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po remíze vychytal bonusový bod Štěchovicím Sňozík


Branky


0

Celek z Tachova je dalším z několika nováčků letošního ročníku ČFL, do níž postoupil s přehledem z prvního místo divizní skupiny A. To Štěchovice propluli do cílové rovinky v poklidném středu pole. Víkendové utkání bylo silně ovlivněno neschůdným vedrem, oba týmy, které mimochodem úspěšně prošli prvním kolem poháru FAČR, se s ním však popasovali s hlavou nahoře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ve znamení oťukávání

Do utkání vstoupily oba celky ze zajištěných obran a o iniciativu se příliš nepřetahovali. To ale přestalo domácí po dvaceti minutách bavit a začali vystrkovat růžky. Do šancí se dostali postupně Hrdlička a Hudec, kteří si oba vylámali zuby na Sňozíkovi. O pár minut později pálil vedle Kravar. V závěru poločasu se pokusil o únik i Houdek, k zakončení se už ale neprodral. Tím první poločas skončil a hráči se mohli jít osvěžit.

Na proměněnou penaltu našel odpověď Kotlík

Začátek druhé půle vyšel o něco lépe, stejně jako celý první poločas, domácím. Jejich snaha nakonec vykrystalizovala v penaltu, když Sňozík fauloval ve vápně Knakala. Hostující brankář se pokusil na střelce Houdka vyzrát, ten byl však mazaný a bezpečně svůj pokus proměnil – 1:0. Ještě hůře pro hosty mohlo být v sedmdesáté třetí minutě, kdy po rohu domácích zvonilo nad Sňozíkovou hlavou břevno. Tachov nepouštěl Štěchovické ani nadále do žádných větších šancí a vše nasvědčovalo tomu, že utkání dotáhne k vítěznému konci. V samotném závěru zápasu si však naběhl na pření tyč šikovně Kotlík a zápasové skóre vyrovnal – 1:1. V infarktovém závěru měli ještě šanci na vítězný gól domácí Folejtar a Viterna, hosté zase zahrávali dva rohové kopy, na skóre už se ale nic neměnilo.

Rozhodující penaltu zahodil až v sedmé sérii Viterna

Podobně jako v zápase to i při penaltách bylo vyrovnané. Na obou stranách pálili střelci zkušeně a bez větších problémůc a když už jeden nedal, neproměnil ani druhý, což byl případ Houdka a Kravara. Při rozhodující ráně Viterna použil již poněkolikáté osvědčený trik brankář Sňozík, když se okatě přesouval ke své pravé tyči, aby se pak při střele vrhl na druhou stranu. Viterna zamířil doprostřed a přisoudil tak bonusový bod Štěchovicím.



Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - T. Habart [-] , J. Matas [-] , M. Knakal [-] , J. Viterna [-] - L. Hudec [-] , P. Šácha [-] (83. M. Ruda [-] ) , M. Kravar [-] , D. Tříska [-] (85. O. Stružka [-] ) - V. Hrdlička [-] (71. M. Folejtar [-] ) , F. Dvořák [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
R. Sňozík [-] - J. Möglich [-] (46. C. Golovko [-] ) , M. Švejda [-] , F. Busta [-] , J. Prosek [-] - T. Pavlík [-] (89. M. Soukup [-] ) , S. Hřebeček [-] , L. Jakobovský [-] , J. Trnka [-] - J. Cienciala [-] (46. O. Kotlík [-] ) , M. Říha [-] (75. F. Novák [-] )

Místo: tráva. Počet diváků: 730.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.