1:2p.
(1:1)
28. P. Fořt
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 10:15

1.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horváthovi musela stačit na půdě Vltavínu v základní hrací době remíza


Branky


0

Zatímco v loňském roce šestý Vltavín se i letos bude prát hlavně o to, aby třetiligovou účast obhájil i pro příští ročník, Domažlice zažily velice divokou letní pauzu. Přivítaly nového trenéra v podobě fotbalové ikony Pavla Horvátha, vážně spekulovali o druholigové účasti, která jim byla nabídnuta a posilovaly i celkový kádr, který má v tomto ročníku jasný cíl, postup do druhé ligy!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení ztratily Domažlice až v nastavení první půle

Ačkoli papírové předpoklady byly jiné, do první velké šance zápasu se dostali domácí, s jejichž střelou si ovšem Šiman poradil. Hned za dvě minuty odpovídal na druhé straně Chocholoušek, který se však ani nadvakrát nedokázal prosadit. Na první branku si tak diváci museli počkat až do dvacáté osmé minuty. To totiž poprvé v zápase získali hosté výhodu rohového kopu, který přistál na hlavě známé persony Pavla Fořta, který jej poslal do sítě – 0:1. A o tom, že rohy mají Domažlice opravdu vypilované, se mohli diváci přesvědčit i za dalších pár minut. Tentokrát už byl ale brankář Pávek pozorný. Už by se zdálo, že za mírného vedení hostů se půjde i do kabin, s tím ovšem nesouhlasil Pavlata. Hosté věděli, že domácí umí zahrozit z nebezpečně dlouhých autů a právě na jeden takový si Pavlata naskočil a vyrovnal – 1:1.

 

I přes velké příležitosti se už skóre neměnilo

Druhou polovinu začali lépe domácí, kteří se probojovali v přečíslení do vápna hostí a po jednom obraném zákroku se hlasitě dožadovali penalty. Sudí Teuber je nevyslyšel. Ještě blíže brance byl pak v šedesáté sedmé minutě opět Pavlata. Jehož střela už zdánlivě mířila do odkryté branky, avšak po mírné teči skončila na tyči a neúspěchem skončila i dorážka. A i nadále domácí hrozili, jeden z jejich pokusů dokonce směřoval rovnou do šibenice, skvělým zákrokem se tak musel zaskvět Šiman, který udržel vyrovnané skóre. Jen těsně se neujal ani povedený lob domácích, který mířil o kousek nad a oba týmy se musely smířit po základní hrací době s bodem. O dalším pak měly rozhodnout penalty, v nichž prokázali pevnější nervy Domažličtí a zvítězili 5:3.



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - O. Janda [-] , M. Komárek [-] , M. Uvíra [-] , D. Podzimek [-] - D. Pozníček [-] , V. Valíček [-] (68. R. Turák [-] ) , M. Pavlata [-] , L. Láncz [-] - R. Macháč [-] (61. D. Mařík [-] ) , B. Abena [-] (68. J. Hodas [-] )

TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - O. Chocholoušek [-] (86. M. Hrubý [-] ) , M. Bauer [-] , J. Nerad [-] , A. Beránek [-] - M. Braun [-] , P. Mužík [-] (72. M. Špírek [-] ) , D. Čada [-] , D. Hradecký [-] (81. P. Javorský [-] ) - P. Fořt [-] , L. Leitl [-] (62. P. Došlý [-] )

Místo: tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.