C. Uka 22.
1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Premiéru v ČFL pokazil Brozanům Písek


Branky


22. C. Uka - 34. F. Němec , 40. F. Němec
0

Pro fanoušky Píseckého klubu byla loňská sezona velkým testem nervů a to až do posledních kol. Zatímco podzim klubu silně nevyšel, na jaře byl jako proměněný a třetiligovou účast přece jen uhájil. To pro Brozany byla dosavadním maximem účast v divizi a vysněný další krok směrem k profi fotbalu se jim podařil až v minulé sezóně po tvrdém souboji. Nakonec však první příčku Brozanští uhájili a tak mohli v prvním kole aktuálního ročníku ČFL přivítat právě nevyzpytatelný Písek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly padali hned v první polovině zápasu

Premiéra pro Brozany nezačala úplně špatně, dokonce se i málem dostali do první šance zápasu, Grunert však na centr Uky nedosáhl. Reakce Písku přišla záhy a ačkoli pálil Kadula nebezpečně, Vacho vyrazil jeho střelu na tyč. Brozanští si oddechli a pokračovali ve svých snahách. Ve dvacáté minutě zakončoval jen těsně vedle v těžké pozici a atakován soupeřem Šollar, nemusel však dlouho smutnit. Za pouhé dvě minuty totiž rozjásal historicky první trefou Brozan v ČFL domácí fanoušky Charles Uka, který se trefil ve vápně přesně k tyči – 1:0. Hra se poté trochu uklidnila a plynula dále bez většího vzrušení, to se ale mělo ještě do poločasu změnit. A tentokrát to byli hosté, kdo tahal za delší provaz. Na centr do vápna domácích si nejlépe naskočil nejlepší Písecký střelec Němec a hlavou vyrovnal – 1:1. Pět minut na to unikl až do vápna Kadula, tentokrát ale byl Brozanský brankář Vacho úspěšný. Radost ze svého zákroku mohl mít jen necelé dvě minuty. Poté totiž přišel další centr a další přesná hlavička Němce, který opět potvrdil svou skvělou produktivitu – 1:2. Ještě do přestávky se pokusil o vyrovnání opět Uka, po povedené kombinační akci ale jen těsně přestřelil a i díky tomu se šlo do kabin za jednogólového vedení Písku.

Přes veškerou snahu Brozany vyrovnat nedokázaly

Podobně jako první poločas, byl i ten druhý plný povedených útočných akcí na obou stranách. Rozdílné to však už bylo s úspěšností v zakončení. Skóre zápasu se proto už ve druhé tři čtvrtě hodině zápasu neměnilo. Domácí mohou mrzet hlavně velké a zahozené šance Uky a Šollara, kteří oba ztroskotali na Rondzikovi. To hosté zase litovali po skvělé individuální avšak neúspěšně zakončené akci Kaduli. A když ani Němec nedosáhl ve své další šanci na hattrick, bylo rozhodnuto o tom, že Písek si odveze z Brozan tři body při nejtěsnějším rozdílu skóre. 



Sestavy


SK Sokol Brozany
L. Vacho [-] - J. Stehlík [-] , G. Bittengel [-] (74. M. Müller [-] ) , M. Olejník [-] , L. Hrubý [-] - C. Uka [-] , J. Grunert [-] , R. Cibulka [-] , I. Šollar [-] (65. J. Vacek [-] ) - J. Benda [-] , J. Vlasák [-]

FC Písek
J. Rondzik [-] - L. Šlehofer [-] , L. Havel [-] , P. Řehák [-] , J. Ježdík [-] - V. Milec [-] (88. L. Holub [-] ) , J. Kalášek [-] , J. Kadula [-] (92. J. Held [-] ) , M. Voráček [-] - F. Němec [-] (78. J. Zušťák [-] ) , F. Řezáč [-] (64. M. Held [-] )

Místo: tráva. Počet diváků: 400.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.