Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 10:15

8.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov přestřílel Háj


Branky


10

Krnov v Háji vyhrál o jednu branku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Háj přivítal lídra soutěže z Krnova. Háj šel do vedení v 8. minutě, když centr z levé strany umístil nechytatelně do branky Strakoš - 1:0. Krnov srovnal krok za tři minuty, když byl faulován hostující hráč ve vápně a penaltu poslal do prostřed branky Bartoníček - 1:1. Domácí se dostali do vedení ve 35. minutě, když se dlouhý nákop domácího obránce dostal až k Regecovi, který z úhlu propasíroval balon do sítě - 2:1. Krnov vyrovnal hned za čtyři minuty, když rychlou akci hostů doklepával prakticky do prázdné branky Sklenařík - 2:2.

Krnov rozhodl

Nástup do druhé půle vyšel lépe Krnovu. Hostující družina hned na začátku zahrávala dlouhý aut do vápna a hájecký Konvička hlavičkoval mimo dosah vlastního brankáře - 2:3. Další branku přidal Krnov v 64. minutě, když domácí obrana propadla a samostatný únik dvojice Hrubý a Sklenařík, dopstal pohodlně do brány druhý jmenovaný - 2:4. Háj pak snížil, když se na hranici šestnáctky dostal míč ke Krejčímu, který dal výstavního angličana - 3:4. Víc už domácí nestihli a Krnov potvrdil roli vedoucího mužstva tabulky. 



Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
L. Godula [-] - K. Jančík [-] , M. Krejčí [-] , A. Blažej [-] (46. P. Uvíra [-] ) , V. Šimeček [-] , P. Konvička [-] , D. Ivan [-] (30. L. Regec [-] ) , R. Keller [-] , T. Freit [-] (46. J. Lampa [-] ) , J. Míšanec [-] , M. Strakoš [-] (34. L. Komárek [-] )

FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - M. Burian [-] , N. Tümmler [-] , J. Swiech [-] , M. Havlíček [-] - A. Holec [-] , M. Václavek [-] (68. J. Mlčoušek [-] ) , J. Hrubý [-] , O. Bartoníček [-] , M. Váňa [-] (51. L. Zavadil [-] ) - M. Sklenařík [-] (85. D. Michálek [-] ) -

ŽK: 51. L. Regec - 43. O. Bartoníček , 78. A. Holec , 93. D. Michálek .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: POTIOREK Aleš - FRYČ Lukáš, DYTKOVÁ Šárka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza