Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Krnov nadále vyhrává


Branky


11

Krnov už do poločasu vedl o tři branky. Po pauze domácí dokázali snížit. To ale bylo z jejich strany vše, a Krnov pak ještě přidal další dvě branky a nadále vevodí tabulce bez ztráty bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov vedl o tři branky

Vedoucí mužstvo krajského přeboru z Krnova zajíždělo ke svému zápasu na půdu Orlové. A Krnov začal pěkně od podlahy, a už v sedmé minutě zahrávali rohový kop, který sice ještě domácí obrana odvrátila, ale míč se pak dostal na levvou stranu, kde odcentroval krnovský hráč Váňa a nikým nekrytý Sklenařív v pohodě hlavičkoval do sítě - 0:1. O deset minut později po špatném odkopu domácího brankáře Bučka, se balon dostal až k Hrubému, který krásnou střelou asi z dvaceti pěti metrů krásně vymetl horní roh branky - 0:2. Ve 40. minutě byl vyslán do úniku Václavek, který v dobré pozici nesobecky nahrál ještě lépe postavenému Sklenaříkovi, který už měl lehkou práci - 0:3. V první půli ještě zahodil Sklenařík další dvě velké šance. 

Krnov výhru navýšil

Do druhé půle vstoupila aktivněji domácí družina z Orlové. Odměnou jí bylo snížení z 53. minuty, když akce začala u domácího brankáře, který míč přenesl rychle na druhou stranu hřiště, kdy ještě střelu Jatagandzidise ještě krnovský brankář vyrazil, ale po centru zleva už byl na hlavičku Renty krátký - 1:3. Navíc měli domácí i šanci na snížení na 2:3, ale tu neproměnili. Klid do hostujících řad přinesla až 68. minuta, když Buček nejdříve zlikvidoval pokus hostujícího hráče, ale na dorážku Václavka byl už krátký - 1:4. V 71. minutě pak zahrál domácí hráč ve vápně rukou a penaltu v pohodě proměnil Váňa - 1:5. V závěru už si Krnov v pohodě došel za výhrou a zůstává nadále beze ztráty bodů.



Sestavy


FK Slavia Orlová - Lutyně
A. Buček [-] - T. Věčorek [-] , D. Renta [-] , T. Botur [-] (46. F. Kondziolka [-] ) , Z. Zach [-] , D. Jatagandzidis [-] , J. Hanusek [-] , V. Kadlíček [-] (77. M. Zolman [-] ) , J. Nowinski [-] (77. A. Hruška [-] ) , M. Papuga [-] (73. M. Maleňák [-] ) , P. Buchvaldek [-]

FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - M. Burian [-] , N. Tümmler [-] , J. Swiech [-] , M. Havlíček [-] - A. Holec [-] (70. T. Kolbasa [-] ) , M. Václavek [-] (77. B. Rys [-] ) , J. Hrubý [-] (77. N. Carbol [-] ) , O. Bartoníček [-] , M. Váňa [-] (77. J. Mlčoušek [-] ) - M. Sklenařík [-] (66. L. Zavadil [-] )

ŽK: 11. M. Papuga , 42. J. Nowinski , 55. J. Hanusek - 85. B. Rys .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: VOJKOVSKÝ Michael - SLANÝ Jan, KRET Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů