2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 10:15

2.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zušťák se nemýlil, v derby kraloval Písek


Branky


0

Sotva se jihočeští fandové třetí ligy stihli rozkoukat a už je čekalo derby. Písek, který v prvním kole vybojoval výhru v Brozanech hostil na své půdě B tým Táborska, rovněž tříbodový díky deklasování Jirn. Souboj o jihočeského vládce ČFL tak mohl začít se vší parádou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nohava se trefil parádně a rovnou do šatny

Jak už to tak v Píseckých zápasech bývá, první ohrozil soupeřovu branku Němec. Zkoušel to hlavou po rozehraném rohovém kopu, na Blažka si nicméně nepřišel. Domácí nemuseli dlouho smutnit. Po dvaceti minutách hry se totiž poprvé ozvala nad Pískem gólová oslava. Trestný kop z levé strany poslal Ježdík proti noze za vápnem připranému Kadulovi, který se přízemní ranou k tyči prosadil – 1:0. Táborsko chtělo na inkasovaný gól reagovat, přes dobře hrající domácí to však bylo příliš těžké. Tedy pouze do čtyřicáté páté minuty. Písečtí už těšili na poločasové občerstvení a chladný stín kabin, dobrou náladu jim ale zkazil Nohava, který jim ještě na jaře pomáhal se záchranou. Nohava napřáhl z dálky a jedním z obránců tečovaný míč zaplachtil až za záda bezmocného Rondzika – 1:1.

O výhře rozhodl Voráček

Vstupy do poločasů má Písek zvládnuté perfektně. Na svou první branku v utkání čekal devět minut, na tu druhou dokonce jen sedm. Domácím se podařila velmi rychlý únik do soupeřova vápna, na jehož konci stál Voráček, který střílel do prázdné branky – 2:1. S tímto vývojem nemohli být hosté spokojení, zvyšovali obrátky a tlačili se do zakončení, Písecká obrana ale pracovala perfektně a blýskat se tak znovu mohlo nad brankou Táborského Blažka. Aktivní Ježdík zakončoval nebezpečně umístěnou ranou k tyči, se kterou si Blažek s vypětím všech sil poradil. Bitvu o jih Čech tedy pro tentokrát vybojovali Písečtí a připsali si další tři body.



Sestavy


FC Písek
J. Rondzik [-] - J. Ježdík [-] , P. Řehák [-] , L. Havel [-] , L. Šlehofer [-] - M. Voráček [-] , J. Kadula [-] , J. Kalášek [-] , V. Milec [-] (89. L. Holub [-] ) - F. Řezáč [-] (72. M. Held [-] ) , F. Němec [-] (88. J. Zušťák [-] )

FC MAS Táborsko B
M. Blažek [-] - V. Kotrba [-] , J. Chotovinský [-] , J. Vavřina [-] (29. P. Nohava [-] ) , J. Smetana [-] - J. Rabiňák [-] (83. M. Rabiňák [-] ) , T. Froněk [-] , B. Dordič [-] , M. Novák [-] (65. F. Bakule [-] ) , L. Turek [-] - J. Stoszek [-]

ŽK: 32. P. Řehák , 70. F. Řezáč - 67. P. Nohava .
Hráči zápasu: J. Ježdík .
Místo: Burketova / tráva. Počet diváků: 510.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.