1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Cábelící zdolali Union až na penalty


Branky


0

Unionu vstup do soutěže vyšel parádně. Poradil si s Benešovem, nestačil na něj ani Tachov. Na druhé straně připravený Králův Dvůr na tom ale o moc hůře nebyl. I cábelíci se totiž mohli pochlubit dvěma vyhranými zápasy, i když ten první proti Dobrovicím dotáhli k vítěznému konci až v závěrečných penaltách. V souboji neporažených se tak mělo ukázat, kdo se může skutečně pochlubit lepší formou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalovou nudu narušilo až Pilíkovo břevno

Diváci, kteří si v sobotu našli cestu na fotbalový stadion v Novém Bydžově si v první polovině zápasu příliš vzrušení neužili. Oba týmy prokázali větší důslednost a zkušenost v obraných řadách, útočné akce se jim nedařilo v podstatě ani zakládat, natož zakončovat. První velkou příležitost ohrozit soupeřovu branku tak měl až po půl hodině hry Pilík. Ten se postavil k přímému kopu zpoza velkého vápna a svůj pokus mířil přes zeď do šibenice. Dal do něho však o špetku více razance, jeho pokus tak pouze zazvonil o břevno Nguyenovi branky. Ve zbytku poločasu se hra v podstatě nezměnila a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

 

Ve hře udržel Cábelíky skvělý Krček

Ani druhá polovina fotbalového utkání mezi Unionem a cábelíky, nezačala zrovna ve velkém stylu. Hra se i nadále odehrávala převážně kolem středu hřiště a obě obrany neztrácely na koncentrovanosti. Postupem času ale začali mít více a více navrch na domácí. Jejich první velkou šanci spálil v šedesáté čtvrté minutě Koštíř, který nedokázal na malém vápně využít perfektní přiklepnutí hlavou od Krajáka. Branku totiž vůbec netrefil. Deset minut po Koštířově šanci byli domácí ještě blíž. Union přimáčkl svého soupeře  podstatě až do malého vápna a v následné mele letělo na Krčka hned několik nebezpečných projektilů. Hostující brankář předvedl parádní zákroky a se všemi pokusy si poradil. Tím tlak Unionu fakticky vygradoval, a jelikož z toho mračna nezapršelo, na řadu přišly penalty.

 

Krček podržel i v penaltách

Několik perfektních zákroků a jistý výkon po celých devadesát minut. S takovou vizitkou se postavil při penaltovém rozstřelu do branky cábelíků Krček. I při desítkách si své skvělé renomé udržel a stal se oporou svého týmu. Hlavně díky jeho zákrokům totiž mohl v sedmé sérii rozhodnout o výhře svého týmu Karel Soldát. A že to bylo parádní ranou k tyči? To už byla jen třešnička na dortu.

 



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Petr [-] , T. Šilhavý [-] , J. Tregler [-] , P. Pilík [-] - M. Procházka [-] (78. J. Šindelář [-] ) , K. Soldát [-] , A. Barák [-] , L. Volešák [-] - J. Balšánek [-] (75. M. Kraus [-] ) , P. Brandner [-] (84. [-] )

Union 2013
F. Nguyen [-] - T. Živnůstka [-] , T. Dudla [-] , P. Mokošín [-] , P. Besta [-] - J. Věchet [-] , P. Janda [-] (72. R. Žalman [-] ) , P. Motyčka [-] (66. J. Macháček [-] ) , M. Koštíř [-] (87. F. Klíma [-] ) - Z. Zmeškal [-] (80. Z. Pago [-] ) , O. Kraják [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 250.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.