0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2015 17:00

4.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tentokrát už déšť nehrozil. Králův Dvůr domácí porazil a Krček stále nedostal gól


Branky


0

V původním termínu se zápas neodehrál kvůli podmáčenému terénu, nyní už utkání v odehrání nic nebránilo. Cábelíci potvrdili, že mají v úvodu soutěže lepší formu než Čáslavští. Ty trápí především defenzivní část hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty dostal ve 26. minutě do vedení Jakub Balšánek, Čáslav se proti dobře organizované obraně soupeře prosadit nedokázala. A to se jí nezadařilo ani v druhé půli, po brance Brandnera už bylo o vítězi víceméně jasno. Závěr a čáslavský neúspěch neunesl domácí bek Pokrovskij, který inzultoval protihráče a rozhodčí Teuber mu bez váhání ukázal červenou kartu.  Králův Dvůr zvítězil 2:0 a drží obdivuhodnou sérii - ani ve čtvrtém zápase sezóny neinkasoval!



Ohlasy k zápasu


FK Čáslav
Oldřich Abrhám (trenér Čáslavi, via fkcaslav.cz): "Čelit tak kvalitnímu soupeři je pro nás prostě složité. Hráči typu Brandner, Barák, Volešák, Tregler, hráči širšího kádru A týmu Příbrami na třetiligových trávnících nemají co dělat. Pokud přijdou, je kvalita samozřejmě znát. A to jsem jmenoval jen některé. Přesto si myslím, že se dnes dalo hrát. Umíráme ale na neproměňování šancí. Na začátku měl jasnou gólovou příležitost Karel Hejný, na začátku druhé půli druhou gólovku. Na rozdíl od soupeře jsme ale nedali a to je špatně. To se špatně hraje. Rozhodl rozdíl v kvalitě a zkušenostech. Soupeř byl kvalitativně prostě jinde."




Sestavy


FK Čáslav
J. Stehno [-] - M. Vácha [-] (81. M. Výborný [-] ) , J. Strnad [-] , P. Váňa [-] , P. Pokrovskij [-] - J. Suk [-] (75. R. Jíra [-] ) , L. Vebr [-] , P. Tomášek [-] , A. Kučera [-] (46. M. Frejlach [-] ) , T. Mlynka [-] (78. P. Bilinkiewicz [-] ) - K. Hejný [-] (87. M. Lebduška [-] )

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Petr [-] , T. Šilhavý [-] , J. Tregler [-] , P. Pilík [-] - L. Volešák [-] (87. J. Junek [-] ) , A. Barák [-] , K. Soldát [-] , M. Procházka [-] - J. Balšánek [-] (78. Š. Hlinka [-] ) , P. Brandner [-] (91. M. Kraus [-] )

ŽK: 70. K. Hejný - 27. K. Soldát , 70. T. Šilhavý . ČK: 87. P. Pokrovskij .
Místo: Vodranty / tráva. Počet diváků: 216.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.