1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek veze z Kolína tři body a posouvá se už na druhou příčku


Branky


0

Úvod sezóny zastihl jihočeský Písek v nebývalé formě. Kromě zaváhání na domácí půdě s Převýšovem, dokázal všech pět dalších zápasů zvládnout a vyhrát (proti Mostu až na penalty). Takto povedený start asi po minulé sezóně, kdy do posledních kol hrozil týmu sestup, asi nikdo nečekal. Ani Kolín nelze považovat za nějak výrazné zklamání. Pravda, tým, který hrál ještě minulý rok druhou ligu zatím nevypadá, že by se do ní měl v dohledné době vrátit, nicméně každý druhý zápas dokáže vyhrát a drží se v klidném středu tabulky. Navíc výhodu domácího hřiště nelze nikdy podcenit. Tím spíše, když Kolín doma ještě neztratil ani bod!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Písek se ujal vedení už v první polovině zápasu

Jak už bylo řečeno, domácí doma ještě neztratili ani bodík, naopak hosté ztratili na hřištích soupeřů pouze jeden, dalo se tedy očekávat víceméně vyrovnané utkání. Tomu také odpovídala první půl hodina, během níž hráči absolvovali mnoho soubojů, v útočných snahách se však potýkali s nepřesnostmi. Střeleckou nemohoucnost tak protrhl po půl hodině hry hostující Řezáč, který se dostal k míči v soupeřově vápně a zakončoval křížnou střelou k vzdálenější tyči, od níž se míč odrazil do brány – 0:1. Kolín na tuto branku reagoval zvýšeným tlakem, z něhož vyplynulo několik centrů a nakonec i velká šance Biška, jehož pokus však stihl vykopnout na brankové čáře jeden z jihočeských obránců. A tak mohlo dojít na staré známé – nedáš, dostaneš! Kolín kopal další roh, ze kterého se ovšem místo zakončení dostal do samostatného úniku Kadula a nekompromisní ranou nedal Vízkovi šanci – 0:2. Do konce poločasu zbývalo šest minut a Kolín se snažil nepříznivé skóre alespoň korigovat, což se mu nakonec i podařilo. K odraženému míči se dostal Dominik Veselý a ranou pod břevno uzavřel poločasové skóre na 1:2.

Jistotu trefil na dvakrát Ježdík

Už z posledních minut první půle bylo evidentní, že domácí se rozhodně nevzdávají. V podobném duchu nastoupili i do poloviny druhé a záhy z toho mohli také těžit. To by ovšem nesměl v obrovské šanci trefit z bezprostřední blízkosti Kučera pouze brankáře Rondzika. Chvíli poté se domácí dožadovali penalty po pádu Brunclíka ve vápně, píšťalka rozhodčího Svatíka však zůstala klidná. Což se ovšem nedalo říct o pár minutek později na druhé straně. Nešpor fauloval unikajícího Voráčka a tentokrát byl Svatík nekompromisní. K exekuci se postavil zkušený Ježdík a svůj střelecký pokus neproměnil. Vízek jeho střelu vystihl a vyrazil, ke své smůle však pouze opět k Ježdíkovi, který zvládl reparát na jedničku a připsal svému týmu dvoubrankové vedení – 1:3. Tím byla honba za vyrovnáním v podání Kolína ještě umocněna, nicméně v tomto zápase při nich štěstí prostě nestálo. Své velké šance zahodili jak Dostálek, tak Klátil a když se o navýšení vedení nepostaral ani po dalším ze svých úniků Kadula, bylo jasné, že utkání skončí dvoubrankovou výhrou hostů z Písku. Ti se tak posunuli na druhé místo v tabulce, Kolínu náleží příčka desátá.



Sestavy


SK Sparta Kolín
P. Vízek [-] - J. Kučera [-] , D. Veselý [-]

FC Písek
J. Rondzik [-] - P. Řehák [-] , L. Havel [-] , L. Holub [-] - J. Ježdík [-] , M. Voráček [-] , V. Milec [-] , J. Kalášek [-] , J. Kadula [-] - M. Held [-] (70. F. Němec [-] ) , F. Řezáč [-]

ŽK: 80. J. Kučera - 45. M. Held , 72. F. Řezáč , 79. P. Řehák , 86. F. Němec .
Místo: Brankovická / tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Svatík Martin - Melničuk Vladimír, Aubrecht Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.