1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:15

6.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Písku se rozhodovalo až na penalty


Branky


0

O tom v jaké formě hraje jihočeský Písek  se není nutno příliš rozepisovat. Ostatně postavení v tabulce (druhé místo) mluvilo samo za sebe. A Viktoria Žižkov? Ta přece ještě nedávno hrála první ligu a její jméno má stále velký zvuk! I když se její kádr zatím teprve sehrává a výsledky budí spíše rozpaky. O zábavu tak mělo být na Píseckém stadionu předem postaráno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štohanzla vyřadil ze hry Řezáč

Hosté přijeli do Písku s jednoznačným cílem, konečně prolomit nepříznivé výsledky a naplno bodovat. O tom svědčilo i nasazení Štohanzla, který je jinak kmenovým hráčem SK Slávie Praha. Písečtí se ale velkého jména nezalekli a po střetu s Řezáčem musel být Štohanzl dokonce už v páté minutě ošetřován, následně pak po půl hodině hry vystřídán. Co do fotbalu, dočkali se diváci první větší příležitosti po dvaceti minutách hry, kdy se dobrou ranou prezentoval Kadula, Brauneis byl však pozorný.  A o čtvrt hodinu později byl mladý Písecký střelec ke gólu ještě blíž, když pouze míčem pohladil břevno soupeřovi branky. Na to mohl Písek záhy doplatit, první velké šance se totiž dočkali i pražané, to byla nesměl stát v cestě Kocourkova zakončení z hranice malého vápna Řezáč.  Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

Zápasu dominovaly obrany

Už v první polovině zápasu bylo patrné, že oba týmy se soustředí hlavně na důslednou obranu a rozvážnou útočnou činnost. To se přeneslo i do druhého poločasu. Ačkoli šance na skórování rozhodně  byli a obzvláště domácí mohou litovat, že si nedokázali v zakončení lépe poradit. Zápas tedy skončil remízou a rozhodnut měl být až na penalty. 

Avdič mířil místo do brány ke hvězdám

Rozstřel sám o sobě začal poměrně dramaticky. Oba první střelci svých týmů totiž nedokázali rozvlnit síť a tak se začínalo ve druhé sérii opět od nuly. A právě tyto první neúspěchy oba týmy nakoply, protože poté byli všichni exekutoři úspěšní a to až do osudové osmé série. Osudové obzvláště pro Žižkovského Avdiče, který svůj pokus vyslal hodně vysoko nad břevno Rondzikovi brány. Písek se tedy dočkal dvou bodů, pražané odvážejí jeden. Střelcem rozhodujícího pokutového kopu byl Řehák.

Autor reportáže: František Jaroš



Sestavy


FC Písek
J. Rondzik [-] - P. Řehák [-] , L. Havel [-] , L. Šlehofer [-] - J. Kadula [-] (45. M. Held [-] ) , V. Milec [-] (52. J. Held [-] ) , J. Ježdík [-] , J. Kalášek [-] , M. Voráček [-] - F. Němec [-] (75. L. Holub [-] ) , F. Řezáč [-] (84. J. Zušťák [-] )

FK Viktoria Žižkov
R. Brauneis [-] (90. L. Soukup [-] ) - M. Kodr [-] , M. Mareš [-] (90. L. Křeček [-] ) , M. Avdić [-] , M. Podrazký [-] - Z. Volek [-] , D. Kocourek [-] (83. J. Marek [-] ) , V. Šandera [-] , J. Štohanzl [-] (29. G. Konyeha [-] ) , M. Vukadinovič [-] (74. T. Dočekal [-] ) - J. Štoček [-]

ŽK: 78. F. Řezáč - 89. M. Mareš .
Místo: Burketova / tráva. Počet diváků: 710. Rozhodčí: Vnuk Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.