0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru Písku trefil opět kanonýr Němec


Branky


0

V minulém kole si Písek poradil doma s Domažlicemi a dal tím jasně najevo, že v této sezóně bude navazovat spíše na poslední povedené jaro, než zpackaný podzim. Vypovídá o tom i skvělé páté místo v rámci třetiligové tabulky. Dobrovice jako nováček v soutěži byla před zápasem vzhledem k průběžně devátému místu papírovým outsiderem zápasu. Asi každý už dnes ale ví, že takto to v ČFL nefunguje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Písek šel do vedení po první větší šanci

Dlouhodobě se lze v Písku spolehnout na jednu věc. Ať se daří nebo ne, František Němec bude dávat branky. Toto pravidlo platilo i v Dobrovici, kde jihočeskému střelci stačilo ke gólovým oslavám jen třináct minut hry. Václav Milec poslal přesný pas za obranu domácích, na který si naběhl právě Němec a zkušeně přehodil vybíhajícího Bartoše – 0:1. To samozřejmě vybudilo ke zvýšení aktivity domácí, kteří se okamžitě začali hnát za vyrovnáním. První velkou šanci měl zakončující Kotyza, kterému se podařilo obstřelit Rondzika a o pár centimetrů i branku. Za chviličku měl šanci Kotyzovo selhání napravit nejlepší střelec domácích Volf, jehož tvrdou střelu však Rondzik parádně vyrazil. Ještě jednou se pak musel brankář hostů vytáhnout v prvním poločase, když na něho střílel Osvald a následně čelil i nebezpečné dorážce. Obojí zvládl, takže o poločase hosté těsně vedli.

Šance zůstaly neproměněny

Do druhé půle vstoupili lépe domácí, kteří chtěli navázat na svůj tlak z prvního poločasu, a celkem se jim to dařilo. Překvapivě se však oni sami dostali v obrané fázi do výrazných problémů, když se Held ocitl sám před Bartošem, avšak zakončení nezvládl. Díky nedůrazu domácích se pak za pár vteřin dostal do ohromné šance i Němec, který ovšem také zklamal. Na řadě tak byli opět domácí, konkrétně Kotyza, který zakončoval z bezprostřední blízkosti a vyniknout opět nechal pouze Rondzika. Zápas se v této fázi hrál opravdu nahoru, dolů a do další šance se tak dostali opět hosté. Vše začal tvrdou ránou z pět a dvaceti metrů do břevna Řehák. S dorážkou si pak neporadil nad prázdnou branku hlavičkující Havel a chvíli po něm zklamal v další stoprocentní šanci tváří v tvář Bartošovi střelec zatím jediné branky Němec. Poslední šanci na vyrovnání Volf, který pálil chvíli před koncem z hranice malého vápna a jen o kousek přestřelil. Písek tak po divokém průběhu odváží z Dobrovice cenné tři body a dál se drží na pátém místě. Dobrovice klesá na desátou příčku.

 

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - J. Novák [-] (72. J. Boček [-] ) , J. Váňa [-] , L. Hruška [-] , J. Patočka [-] - M. Kotyza [-] , T. Osvald [-] (66. J. Sodoma [-] ) , J. Krystan [-] , J. Rudolf [-] - F. Březina [-] (56. P. Bernát [-] ) , M. Volf [-] (83. J. Just [-] )

FC Písek
J. Rondzik [-] - P. Řehák [-] , L. Holub [-] , L. Havel [-] , L. Šlehofer [-] - F. Řezáč [-] (35. M. Voráček [-] ) , V. Milec [-] , J. Ježdík [-] , J. Kalášek [-] - M. Held [-] (69. J. Held [-] ) , F. Němec [-] (87. J. Zušťák [-] )

ŽK: 74. J. Patočka , 86. J. Sodoma - 42. J. Ježdík , 54. L. Havel , 60. L. Holub , 89. J. Held , 90. M. Voráček , 90. J. Zušťák .
Místo: tráva. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - Pastyřík, Špindlerová.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.