4:1
(1:1)
19. C. Uka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:30

10.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brozany prohrály po páté v řadě a klesly na poslední příčku


Branky


32. F. Dvořák , 58. M. Knakal , 69. F. Dvořák , 76. M. Knakal - 19. C. Uka
0

Ani jeden z dnešních soupeřů nemohl před zápasem říct, že je se vstupem do soutěže spokojený. Herně to sice někdy funguje třeba i lépe, než výsledkově, nic to však nemění na faktu, že Tachov i Brozany se pohybují v nejnižších patrech tabulky a že obzvláště druhý jmenovaný musí už bodovat za každou cenu, nechce-li se definitivně odsoudit k celosezónnímu boji o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól Uky odpověděl hlavičkou Dvořák

Nechybělo málo a diváci si mohli zakřičet oslavné gól už po deseti minutách hry. Radost však hostům zkazil domácí brankář perfektním zákrokem. Domácí odpověděli hlavičkovým pokusem Dvořáka po Hudcově centru. Ani tato akce nakonec nebyla gólová. První branka zápasu tak padla v devatenácté minutě, když si po standardní situaci doběhl do vápna pro míč Uka a svou šanci bezpečně proměnil – 0:1. Odpověď měl za tři minuty na svých nohách Hrdlička, který stál tváří v tvář Vachovi, kterého pouze nechal vyniknout. O vyrovnání se tak postaral až po půl hodině hry dnes již podruhé nebezpečně hlavičkující Dvořák – 1:1. Hráči si tak šli odpočinout za nerozhodného stavu.

Domácí gólově explodovali

 Druhý poločas začal pro domácí málem pohromou, když se za jejich obranou ocitl osamocený Stibor. Opět se ale mohli spolehnout na dobrý zákrok Houdka. Blesk tak udeřil o chvíli později na druhé straně. Zkušený exligista Knakal vyskočil při rohovém kopu nejvýše ze všech a strhl vedení na stranu Tachova – 2:1. Hosty tento obrat v zápase jistě trochu zpražil, nicméně času na vyrovnání bylo ještě dost a navíc to jen pár minut po Knakalově gólu vypadalo, že se jej skutečně dočkají. Matas však nestihl perfektní centr od Hudce zakončit a následující ránu Hrdličky odrazili bránící hráči mimo tři tyče. O slovo se tak přihlásil v šedesáté deváté minutě Dvořák, který zakončoval z první uvnitř velkého vápna přihrávku z levé strany. A zakončoval přesně – 3:1. Aby toho nebylo na hosty málo, necelou čtvrt hodinu před koncem základní hrací doby museli skousnout ještě jeden míč ve své síti. Knakal byl po rohovém kopu opět na správném místě a z bezprostřední blízkosti dorážel míč do prázdné branky – 4:1. Pro Brozany znamenal tento výsledek pád na poslední příčku, Tachov se naopak posunul na dvanácté místo v třetiligové tabulce.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - J. Staněk [-] , M. Knakal [-] , J. Matas [-] , T. Habart [-] - L. Hudec [-] , M. Kravar [-] , V. Hrdlička [-] , P. Šácha [-] (81. M. Folejtar [-] ) , M. Ruda [-] (83. M. Šácha [-] ) - F. Dvořák [-] (88. M. Žipaj [-] )

SK Sokol Brozany
L. Vacho [-] - C. Uka [-] , K. Tupý [-] , M. Olejník [-] , G. Bittengel [-] - J. Stibor [-] (72. I. Šollar [-] ) , R. Cibulka [-] , A. Pikl [-] (82. J. Grunert [-] ) , P. Verbíř [-] (88. T. Pelikán [-] ) - J. Benda [-] (88. S. Bamba [-] ) , P. Nehoda [-] (68. M. Müller [-] )

ŽK: 41. J. Matas , 59. M. Knakal , 88. M. Kravar - 50. G. Bittengel , 57. M. Olejník , 81. K. Tupý , 88. J. Grunert .
Hráči zápasu: F. Dvořák , M. Knakal .
Místo: tráva. Počet diváků: 215. Rozhodčí: Šedivka Ondřej - Drábek Drahoslav, Vodrážka Dan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.