1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji druhého s třetím si z Králova Dvora odváží dva body Vltavín


Branky


0

Souboj třetího týmu tabulky s druhým, bývá většinou považován za šlágr daného kola. Nejinak tomu bylo i v tomto případě, kdy se střetl na domácí půdě bronzový Králův Dvůr se stříbrným Vltavínem. Oba týmy od sebe navíc před zápasem dělily jen dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnána hra i skóre

Fakt, že jsou oba týmy v tabulce jen dva body od sebe, dokládala hra po celý první poločas. Vyrovnaná hra, počet šancí i držení míče naznačilo, že je před diváky zápas, který pravděpodobně velkým gólovým rozdílem neskončí. K prvnímu náznaku šance došlo skoro až po půl hodině hry. Vltavín kopal přímý kop z nebezpečné blízkosti, nevytěžil z něj díky ráně nad však vůbec nic. O chvilku později pak na druhé straně prověřil Hlaváče ze středu pole tvrdou ranou Brandner, vybojoval alespoň rohový kop. Dlouho toho litovat nemusel, protože ve třicáté šesté minutě se dostal po standardní situaci ve vápně k odraženému míči a propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:0. Radost z vedení však dlouho netrvala. Ještě do přestávky vyrážel Kočí míč z vápna pouze na nohu Ondřeje Šípka, který jej z první napálil do sítě – 1:1. A hráči si mohli jít odpočinout.

Šance zůstaly nevyužity

Oba vzájemné zápasy těchto týmů skončily v minulé sezóně vyrovnaným skóre 1:1 a zdálo se, že právě k tomuto rozhřešení spěje i jejich aktuální střetnutí. A přitom velké šance přišly na obou stranách. Už po šesti minutách druhé poloviny zápasu se domácí prokombinovali do vyložené šance, zakončovatel z řad Cábelíků ale trestuhodně trefil pouze vybíhajícího Hlaváče. Obrovskou šanci měl také hostující Abena, proti kterému se blýskl dobrým zákrokem v souboji jeden na jednoho Kočí. A i závěrečné minuty patřily Vltavínu, bohužel pro něj však ani jedna ze dvou obrovských šancí gólem neskončila, když míč letěl jednou po ráně z vnitřku pokutového území nad a jednou po hlavičce těsně vedle. Zápas obou soupeří tak skončil i na potřetí nerozhodným skóre s jednou brankou na každé straně a rozhodnout o bonusovém bodu měly až penalty.

Vltavín byl v penaltách bezchybný

Říká se, že penalty jsou loterie a pokud tomu tak je, vyhrál Vltavín v Králově Dvoře jackpot. Všech pět jeho střelců totiž dokázalo poslat míč bezpečně do sítě a o tom, že si hosté odvezou z půdy rivala dva body místo jednoho, tak rozhodlo selhání Volešáka, kterého skvěle vychytal Hlaváč. Rozhodující penaltu proměnil Mařík.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


FK Králův Dvůr
O. Kočí [-] - M. Petr [-] , T. Šilhavý [-] , K. Soldát [-] , J. Šindelář [-] (88. J. Junek [-] ) - P. Pilík [-] , L. Volešák [-] , M. Procházka [-] (85. M. Kraus [-] ) , J. Mareš [-] - J. Balšánek [-] (66. A. Hájek [-] ) , P. Brandner [-]

FK Loko Vltavín
R. Hlaváč [-] - M. Macháček [-] , M. Komárek [-] , M. Uvíra [-] , D. Podzimek [-] - D. Pozníček [-] (89. L. Láncz [-] ) , M. Pavlata [-] , B. Abena [-] (64. D. Mařík [-] ) , O. Šípek [-] - J. Hodas [-] (81. L. Dvořák [-] ) , R. Macháč [-]

Místo: tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.