0:1
(0:0)
74. F. Busta
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 10:15

11.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dřinu v Písku přetavil na tři body Štěchovický Bust


Branky


74. F. Busta
0

Na dvě výhry v posledních dvou zápasech navazoval tento víkend jihočeský Písek doma proti soupeři ze Štěchovic. Hosté se však mohli pochlubit ještě lepší bilancí a svou momentální formu i tentokrát potvrdili! A to i přesto, že to byl vzhledem k precizní obraně Písku velký oříšek. I tak ale zůstávají Jihočeši na skvělém pátém místě a Štěchovice se v tabulce konečně posouvají tam, kam podle mnohých patří. Tedy minimálně do poklidných vod středu třetiligové tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hřebečka rozesmutnilo trefené břevno

Během úvodních minut drželi míč na svých kopačkách častěji hosté, do velkých šancí se však ani jeden tým nedostal. To přestalo platit po čtvrt hodině hry, kdy se do odkrytého prostoru uvolnil Hřebeček a svou střelou pozdravil pouze břevno Rondzikovi svatyně. Na druhé straně se chvíli na to pokusil překvapit Sňozíka Ježdík a nebýt efektivního skoku brankáře Štěchovic, mohlo se málem přepisovat skóre. Ve dvacáté páté minutě pak znovu zahrozili hosté, když se musel po jejich rohovém kopu Rondzik hodně natáhnout, aby v zápase poprvé nekapituloval. Ani ne o pět minut později centroval na druhé straně Němec na Voráčka, jehož pokus letěl bohužel pro domácí nad. Lépe než v zakončení se tedy musel Voráček uvést v obraně, když na poslední chvíli čistě zastavil nebezpečně se rozvíjející akci Drobílka. První polovina zápasu tedy divákům gólové oslavy nenabídla.

O bodech rozhodl svou trefou Busta

I ve druhém poločase se hra přelévala od vápna k vápnu, nabízela však jen málo střeleckých příležitostí. A když už se některý z hráčů k zakončení dostal, chyběla mu většinou buď přesnost, jako v případě Voráčka, nebo razance, o čemž by mohl vyprávět Trnka. Utkání tam směřovalo k bezbrankové remíze, se kterou se ovšem nechtěl smířit Busta. Ten si proto v sedmdesáté čtvrté minutě naběhl do soupeřova vápna a perfektně zakončil přesný centr od svých spoluhráčů – 0:1. Vzhledem k předchozím minutám bylo nasnadě, že Písku se bude na tuto branku odpovídat jen velmi těžko. Hostující obrana fungovala skvěle a času už příliš nezbývalo. To vše se později ukázalo jako rozhodující a Štěchovice tak vezou z jihu Čech cenné tři body a svou bodovou sérii posouvají už na čtyři zápasy. Písek i přes ztrátu zůstává na páté příčce ČFL.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


FC Písek
J. Rondzik [-] - P. Řehák [-] , M. Rendla [-] , L. Havel [-] , L. Šlehofer [-] - J. Ježdík [-] (71. M. Held [-] ) , J. Kalášek [-] , M. Voráček [-] (80. J. Held [-] ) , V. Milec [-] - F. Němec [-] , F. Řezáč [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
R. Sňozík [-] - J. Trnka [-] (88. J. Cienciala [-] ) , J. Prosek [-] , M. Švejda [-] , F. Busta [-] - T. Pavlík [-] , F. Drobílek [-] (85. D. Hudec [-] ) , O. Kotlík [-] (46. V. Laušman [-] ) , L. Jakobovský [-] , S. Hřebeček [-] - C. Golovko [-] (90. F. Novák [-] )

ŽK: 87. P. Řehák - 87. J. Trnka , 90. R. Sňozík .
Místo: Burketova / tráva. Počet diváků: 310. Rozhodčí: Čechlovský Ondřej - Drábek, Sarý.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.