0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 13:30

1.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Boršice se ve šlágru kola rozešly s Baťovem bez branek


Branky


5

Magnet kola byl k vidění v Boršicích, kam zavítal lídr tabulky z Otrokovic. Dvě stovky diváků se v prvním dějství branky nedočkalo. A jelikož i ve druhém dějství zvlhl střelcům prach na kopačkách, tak se oba soupeři rozešli bez branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

facebook Boršic:

Před zápasem se dalo očekávat spíše bojovné utkání. Do první příležitosti se ve 20. minutě doslat Ohnutek, který zpětný centr poslal nad břevno. Pak následovala pasáž, která patřila Baťovu, který držel míč a snažil se vypracovat nějakou střeleckou pozici. To se jim moc nedařilo i za přispění obětavosti domácích hráčů, kteří střely blokovali. Do asi největší šance se hosté dostali po půlhodině hry. Druhý poločas byl ze začátku vyrovnaný a hra se odehrávala opět mezi vápny. Postupně začali mít hosté mírnou převahu a my jsme hrozili rychlými protiútoky. Do největší šance utkání se dostal v 80. minutě opět Ohnutek, ale tváří tvář Vitáska neuspěl. Ke konci se tlačili dopředu hosté, vytvořili si několik standardních situací, ale za šanci se dá považovat pouze hlavička Bršlici, která skončila v rukavicích domácího brankáře. Dělba bodů byla podle průběhu spravedlivá.

Ve druhé půli branka nepadla

web Baťova:

Fotbalisté Baťova už měli v kapse titul podzimního půlmistra a v minulém kole si na domácím hřišti poradili s exdivizním Brumovem. V Boršicích je však čekal nepříjemný protivník, který po trenérské rošádě chytil skvělou formu a zaskočil nejednoho z favoritů. Domácí v duelu s Baťovem neměli co ztratit a mohli hrát v úplném klidu.

 

Petr Zapletal, trenér Baťova: „Odehráli jsme dobré utkání a škoda jen neproměněných několika šanci, do kterých jsme se v průběhu zápasu dostali. Za výkon v zápase i celou podzimní část patří klukům poděkování. Nakonec jsme získali bod navíc, protoře náš další z pronásledovatelů z Luhačovic, nečekaně v domácím prostředí klopýtl s Napajedly. “

FOTOGALERII z utkání najdete zde:

https://ladabrslica.rajce.idnes.cz/Borsice_-_SKB%2C_KP_2021/?utm_source=notification&utm_medium=email&utm_campaign=album-created



Ohlasy k zápasu


SK Boršice
facebook Boršic:

SK BAŤOV 1930
Facebook Baťova: Díky bezbrankové remíze v Boršicích a zaváhání soupeřů přezimují naši muži na čele krajského přeboru s čtyřbodovým náskokem.



Sestavy


SK Boršice
R. Janečka [-] - T. Oslzla [-] (58. L. Oslzla [-] ) , J. Janík [-] , P. Filipský [-] (67. M. Gavenda [-] ) , V. Yatsyshyn [-] (67. J. Hubál [-] ) , O. Večeřa [-] (85. P. Kučera [-] ) , V. Suchánek [-] , T. Ohnutek [-] , M. Bartošík [-] , M. Cigoš [-] , E. Trlida [-]

SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - M. Bína [-] (62. J. Gojš [-] ) , J. Kašík [-] , P. Bršlica [-] , Z. Ondráš [-] , O. Žáček [-] , J. Dvořáček [-] , M. Vitásek [-] , P. Krajča [-] , V. Zapletal [-] , A. Bršlica [-] (62. P. Šiška [-] )

Hráči zápasu: R. Janečka , O. Večeřa - R. Vitásek , P. Bršlica .
Počet diváků: 203. Rozhodčí: FILGAS Jan - VYCHODIL Michal, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 15:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 07:44

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 17:59
Petr Koseček

Expert: Alois Polách
Tip experta: remíza

Utkání v Boršicích skončí dělbou bodů