Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 10:15

1.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumovský Marek Chovanec čtyřmi trefami sestřelil Valašskou Polanku


Branky


5

V Brumově se představil celek z Valašské Polanky a v první půli musel přihlížet střeleckému představení Marka Chovance. Ten zaznamenal hned  čtyři branky. Hosté sice snížili a ve druhém dějství přidali druhou trefu. Na body to ale nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se do půle trefili čtyřikrát

Lukáš Juřica, vedoucí FC Brumov: Jsme rádi, že podzim končíme vítězstvím nad Valašskou Polankou, ale ještě více jsme rádi, že je konec podzimní části. Zpátky k utkání s Polankou, prvních třicet minut bylo z naší strany dobrých a Marek Chovanec ukázal čich na branky, kdy se prosadil čtyřikrát. Od té chvíle jsme se uspokojili výsledkem. Ve druhé půli si oba týmy vytvořili pár brankových příležitostí, kdy se prosadili jen hosté. Druhý poločas mi přišlo, jako by oba celky čekaly na poslední podzimní hvizd.

Domácí přidali další trefu

 

Radomír Kapusta, trenér Val. Polanky: „Takový střelecký výkon brumovské Marka Chovance se hned tak nevidí, popravdě si všechny čtyři góly zasloužil, stejně jako jsme mu je nabídli svými chybami a hlavně v první půli jich bylo hodně. Snažili jsme se hrát hodně na riziko, ale i tak první dějství bylo hrůzostrašné, kluci jej pojali jako přátelák! Až přestávková důrazná domluva našemu týmu prospěla, ale ani náš zlepšený výkon na obrat nemohl stačit. Brumov vyhrál zaslouženě. Ve druhé půli jsme už soupeři skórovat nedovolili a sami jsme naopak přidali jednu trefu."



Sestavy


FC Brumov
R. Důbrava [-] - A. Dmukhovskyi [-] , P. Vlček [-] , D. Šenkeřík [-] (70. J. Búbela [-] ) , P. Opravil [-] , M. Chovanec [-] (79. M. Pastorek [-] ) , M. Kubiš [-] (86. J. Fojtík [-] ) , D. Juřica [-] , T. Grygar [-] , J. Vaněk [-] , J. Habanec [-]

TJ Sokol Valašská Polanka
J. Dobeš [-] - L. Punčochář [-] (52. J. Řezníček [-] ) , O. Adámek [-] , M. Filák [-] , S. Adámek [-] - Š. Kovalčík [-] , M. Štrbík [-] , O. Zbranek [-] , M. Baran [-] - L. Daněk [-] , J. Tomšů [-] (77. J. Gergela [-] ) -

ŽK: 53. P. Vlček , 65. M. Kubiš - 43. M. Filák , 69. O. Adámek .
Hráči zápasu: M. Chovanec , M. Kubiš - M. Štrbík .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Ševčík Igor - BARTOŇ Pavel, AMBROZ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 15:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 07:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 17:59
Petr Koseček

Expert: Alois Polách
Tip experta: výhra domácích

Brumov si připíše tři body