M. Drga 78. (vl.)
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 13:30

1.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napajedla dokázaly vyhrát v Luhačovicích


Branky


78. M. Drga (vl.) - 28. M. Huťka , 36. J. Kolenič
5

Domácí odehráli utkání v netradičním nedělním času a to jim zřejmě nesvědčilo. Do půle prohrávali už o dvě branky. V závěru dokázali utkání ještě zdramatizovat, ale vyrovnat se jim už nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dali dvě branky

Trenér FK Luhačovice  Lukáš Pazdera hodnotí dnešní prohraný zápas s Napajedlama a také celou podzimní část sezóny: Hodnocení bych rozdělil na dvě části. Dnešní zápas se nám nepovedl, tahali jsme za kratší konec, proto je výsledek takový jaký je. Chybělo nám všechno. V obranné fázi jsme byli nedůslední, počínali jsme si bohorově a díky našemu brankáři, který toho hodně pochytal, jsme byli stále ve hře. V útočné fázi nám dnes chyběla taková ta rozhodující kvalita při řešení finálních situací. Dva hráče jsme obešli a poté nahráli soupeři a mohl bych i pokračovat dále. Zkrátka řešili jsme herní situace přesně naopak. Dnes určitě převládá zklamání především nad výsledkem.  

Hosté výhru uhájili

Druhá část hodnocení se týká celého podzimu a to by mělo být určitě pozitivní. Druhé místo, 26 bodů, jsme na kontakt Baťovu, tady musíme být spokojeni. Velkým pozitivem je zapracování domácích hráčů, kteří dostávali příležitost. Teď je na nás, jak se k tomu postavíme. Zda se chceme porvat o tu nejvyšší příčku nebo nám to stačí. Určitě je potřeba doplnit kádr protože máme i B´ mužstvo a není možné, aby hráči hráli, jak za A tým a B tým jeden víkend nebo dokonce jeden den. To nás v závěru podzimu dobíhalo. Pokud chceme být nejlepší, víme, kde nás tlačí bota.



Ohlasy k zápasu



TJ Fatra Slavia Napajedla
web Napajedel: V tomto utkání jsme zvítězili hlavně díky prvnímu poločasu, kdy jsme byli lepším mužstvem, vypracovali si gólové situace a dvě z nich proměnili. Po změně stran se nás domácí snažili zatlačit pomocí dlouhých nákopů na své hrotové útočníky. Naštěstí jsme v defenzivě obstáli až do 78 minuty, kdy se domácím podařilo po skrumáži dát gól, ale to bylo z jejich strany vše. My jsme podnikali rychlé brejky, bohužel bez většího efektu, nicméně utkání jsme nakonec zvládli a vyhráli 2:1.



Sestavy


FK Luhačovice
M. Švec [-] - J. Kryšpín [-] , T. Hruboš [-] , M. Hyžík [-] (62. M. Bernátek [-] ) , Š. Červenka [-] , V. Zábojník [-] , O. Červenka [-] , A. Popelka [-] , R. Slobodian [-] , P. Konečný [-] , J. Suchý [-]

TJ Fatra Slavia Napajedla
J. Balážik [-] - J. Laciga [-] , M. Huťka [-] , M. Drga [-] , R. Holomek [-] (15. J. Kolenič [-] ) , A. Simerský [-] , R. Foral [-] , K. Havránek [-] (90. D. Brauner [-] ) , M. Němec [-] , P. Koutník [-] (81. A. Sedláček [-] ) , M. Dvořáček [-]

Hráči zápasu: M. Švec - A. Simerský , M. Huťka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOVÁŘČÍK Dominik - PROKŮPEK Kamil, SKALICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 15:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 07:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 17:59
Petr Koseček

Expert: Alois Polách
Tip experta: výhra domácích

Luhačovice potvrdí výhru z Morkovic