2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 14:30

12.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršice v domácím prostředí udolaly Morkovice, rozhodl střídající žolík Kaňovský


Branky


8

Na Slovácko přicestovali hráči z Morkovic a v první půli viděla slušná divácká návštěva po jedné brance na každé straně. Ve druhém dějství dokázali domácí hráči strhnout výhru na svoji stranu a tu jim vystřelil střídající žolík Kaňovský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla jedna branka na každé straně

Pavel Kučera, hrající trenér Boršic: „Na první zahozenou šanci Dovrtělem se nám podařilo navázat vedoucí trefou důrazného Ohnutka, který zužitkoval vyhraný hlavičkový souboj Večeři. Vedení nám paradoxně uškodilo, po něm byl lepší soupeř, který měl dobrý přechod do rychlého protiútoku, který jsme mu ulehčovali jednoduchými chybami. Zlepšený výkon zužitkovaly Morkovice před přestávkou po křižné střele. Druhá půle byla vyrovnaná.. Rozhodující moment přišel po necelé hodině hry, kdy střelu Kaňovskeho tečoval obránce do protipohybu gólmana Morkovic. Chtěl bych vyzdvihnout výkon našeho brankáře Janečky, který nás nejedním skvělým zákrokem podržel.

Domácí strhli výhru na svoji stranu

Vladimír Andrýsek, trenér Morkovic: „Je to pořád stejná písnička. Hrajeme sice pěkný fotbal, dostávám se i do vyložených šancí, ale naše produktivita je mizerná. I nyní jsme si vytvořili pět šest gólovek, ale proměnili jedinou. Boršice několikrát podržel brankář Janečka, který vychytal naše příležitosti. Domácí bojovali a výhru vydřeli. Co nám je platné, když soupeř uzná, že jsme fotbalovější, když se vracíme domů bez bodů. Musíme zlepšit zakončení, to je jednoduchý recept na náš úspěch. Ze dvou posledních duelů jsme dali jenom dvě branky a máme pouze jeden bod.“



Ohlasy k zápasu


SK Boršice
facebook Boršic: "Od začátku jsme byli aktivnější, vytvářeli si šance a tlačili se do zakončení, ale první velkou příležitost Dovrtěl ještě zahodil. V 19. minutě se nám to podařilo, když Oslzlův třicetimetrový nákop sklepl hlavou Veča do vápna Ohnymu, který napnul síť za zády brankáře Járky. Gól paradoxně vysadil na koně hosty, kteří převzali otěže a hrozili z rychlých brejků. Pojistku na kopačce měl Mahec, když ani na 2x míč do branky neprotlačil. V závěru prvního poločasu hosté dokázali vyrovnat. Druhý poločas začal stejně jak první skončil, ale Ráďa nás v bráně podržel několika dobrými zákroky. I dnes se střídání vydařilo, Kaňa si perfektně zpracoval míč, napřáhl a po teči jednoho z obránců skončil míč v síti. Vítězství se nerodilo lehce, o to větší má váhu. Lví podíl má na něm právě Ráďa. Bodový cíl, se kterým jsem šel trénovat, jsme splnili, všechno ostatní bude nadplán."

FC Morkovice
facebook Morkovic:



Sestavy


SK Boršice
R. Janečka [-] - J. Janík [-] , P. Filipský [-] (55. J. Kaňovský [-] ) , E. Trlida [-] , O. Večeřa [-] , T. Ohnutek [-] (71. P. Kučera [-] ) , M. Březina [-] , M. Cigoš [-] (85. J. Hubál [-] ) , T. Oslzla [-] , P. Dovrtěl [-] (71. V. Yatsyshyn [-] ) , M. Vrtal [-]

FC Morkovice
D. Jarka [-] - F. Juřena [-] , J. Večerka [-] , D. Jablunka [-] - J. Kapounek [-] , O. Pospíšil [-] (79. R. Zápařka [-] ) , O. Košárek [-] , J. Šlajs [-] - D. Knap [-] , K. Chalupa [-] (59. O. Storzer [-] ) , M. Oplt [-]

ŽK: 48. P. Dovrtěl , 81. P. Kučera , 95. O. Večeřa - 35. J. Šlajs , 73. J. Kapounek , 76. O. Pospíšil , 87. M. Oplt , 94. D. Jablunka .
Hráči zápasu: R. Janečka , J. Janík - K. Chalupa , J. Večerka .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: TVARDEK Erik - RYBKA Ondřej, HORVÁTH Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 08:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 08:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 09:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 04:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 19:05
Petr Koseček

Expert: Jan Novotný
Tip experta: remíza

V Bošicích skončí zápas dělbou bodů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:35

Tip: výhra domácích