M. Oplt 35.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 14:30

11.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov i v oslabení vydoloval na novém pažitu v Morkovicích jeden bod


Branky


6

Oba celky se mohou v soutěži pyšnit novou trávou a brumovští fotbalisté si vyzkoušeli tu morkovickou. Ta jim vcelku voněla a i v deseti vyválčili na Hané jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Morkovice se přesunuly ze svého azylu ve Zdounkách na své nově spravené hřiště a v duelu s Brumovem chtěly bodovat naplno. Naopak hosté si chtěli napravit reputaci po nepovedeném duelu s Nevšovou, který na domácí půdě nezvládli. Morkovice byly mírným favoritem v tomto utkání, ale svoji roli výsledkově nepotvrdily.

 

Facebook FC Morkovice:

Ztráta bodů na domácím hřišti. První poločas jsme byli lepším mužstvem. Po rohovém kopu se prosadil hlavou Oplt. Další dvě šance spálil Knap. Trest přišel těsně před přestávkou, kdy se střelou zpoza vápna prosadili hosté. Druhý poločas jsme opět nedali své šance a hodně se hrál soubojový fotbal, z čehož pramenilo množství karet. I kvůli špatně nastavenému metru rozhodčími.

Ve druhé půli už branka nepadla

Vedoucí týmu FC Brumov Lukáš Juřica: Utkání v Morkovicích musíme hodnotit pozitivně, s bodem jsme spokojeni. První poločas byli domácí lepším celkem a za stavu 1:0 nás dvakrát podržel Robin Důbrava. Těsně před poločasem vyrovnal krásnou střelou David Šenkeřík. Druhá půle byla hodně rozkouskována a rozhodčí měl co dělat, aby utkání zvládl. Po hodině hry byl vyloučený po druhé žluté náš hráč David Šenkeřík a nám nezbývalo nic jiného než se soustředit na obranu. V deseti jsme nehráli vůbec špatně, škoda, že se nám nepovedlo lépe vyřešit brejkové situace, do kterých se dostával Pavel Opravil.



Ohlasy k zápasu



FC Brumov
facebook Brumova: I v deseti hráčích jsme dokázali vyválčit jeden bod.



Sestavy


FC Morkovice
D. Jarka [-] - D. Jablunka [-] , J. Smažinka [-] , O. Augustin [-] (46. R. Zápařka [-] ) - O. Pospíšil [-] , O. Košárek [-] , J. Šlajs [-] , J. Kapounek [-] - D. Knap [-] , K. Chalupa [-] , M. Oplt [-]

FC Brumov
R. Důbrava [-] - J. Vaněk [-] , J. Fojtík [-] , P. Opravil [-] , M. Chovanec [-] , M. Kubiš [-] , J. Bartozel [-] , D. Šenkeřík [-] , D. Juřica [-] , T. Grygar [-] (46. M. Pastorek [-] ) , J. Habanec [-]

ŽK: 52. K. Chalupa , 75. D. Jablunka - 12. D. Šenkeřík , 15. D. Juřica , 76. J. Vaněk , 90. M. Kubiš . ČK: 91. J. Smažinka - 64. D. Šenkeřík .
Hráči zápasu: J. Šlajs , M. Oplt - R. Důbrava , J. Habanec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Ševčík Igor - BARTOŇ Pavel, JÍLKOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Milan Ptáček
Tip experta: výhra domácích

Morkovice si doma s Brumovem poradí