1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 14:30

11.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovice urvaly výhru ve Velkých Karlovicích až v posledních minutách


Branky


38. M. Kovář - 88. J. Podešva (vl.) , 89. P. Konečný , 93. A. Löbb
6

Hráči z lázeňského města byli na Valašsku velkým favoritem. Domácí ale svého soka dokonale potrápili a hosté otočili duel až v závěrečným minutách hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Trenér FK Luhačovice Lukáš Pazdera se vrací ve svém komentáři k vítěznému zápasu ve Velkých Karlovicích: Zápas jsme začali tak, jak jsme si řekli, ale chyběl tomu gólový zápis. Domácí postavili autobus před vápno a horko, těžko jsme se tam dostávali. Naopak nás ke konci poločasu potrestali při nedůslednosti standartní situace. V poločase jsme si řekli, že musíme být nadále trpělivý a čekat na šanci. Ale upřímně si musíme přiznat, že druhá půle byla nemastná, neslaná, byl to jen takový platonický tlak bez šancí.

Hosté dokázali výhru strhnout na svoji stranu

Naopak domácí cítili možnost překvapivého výsledku a brejkovými situacemi nám zatápěli. S přibývajícím časem se vkládala na naše kopačky nervozita, nelepilo nám to, vše se odráželo k domácím hráčům. Když už to vypadalo na naše klopýtnutí tak jsme vyrovnali a následně dvěma krásnými góly otočili zápas v nastavaném čase. Prožili jsme krásné emoční vypětí. Přesně to jsou ty zážitky, které jsem zažil jako hráč a nyní jsem rád, že i jako trenér to zažívám. Pro domácí hodně kruté, pro nás krásný výsledek z venku, ale opět jsme se přesvedčili, že zadarmo nikdo nám nic nedá.



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - R. Maňák [-] - J. Píšek [-] - T. Štuler [-] (90. J. Langer [-] ) - Š. Karlík [-] , O. Gajdoš [-] , T. Ondřejka [-] , J. Pavelka [-] , M. Kovář [-] (67. V. Vašut [-] ) , J. Mikula [-] , J. Podešva [-]

FK Luhačovice
M. Švec [-] - V. Zábojník [-] (90. R. Pešek [-] ) , Š. Červenka [-] , O. Červenka [-] , M. Hyžík [-] , E. Riečičiar [-] , R. Slobodian [-] (60. M. Bernátek [-] ) , P. Konečný [-] , J. Kořenek [-] , J. Suchý [-] , J. Kryšpín [-]

Hráči zápasu: O. Gajdoš - M. Švec , P. Konečný .
Počet diváků: 197. Rozhodčí: KORCH Jan - SUROVEC Tomáš, TVARDEK Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Milan Ptáček
Tip experta: výhra hostů

Luhačovice potvrdí roli favorita