0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

10.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Brumova v duelu s nedalekou Nevšovou úplně vyhořeli


Branky


6

Exdivizní Brumov v první půli tahal za kratší konec a hosté měli více brankových příležitostí. Nevšová vstřelila gól po chybě domácích. Brumovjané se ve druhém poločasu snažili o vyrovnání, ale obrana hostí v čele s brankářem Křížkem byla pozorná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili jednu branku

V souboji domácího Brumova a hosty z Nevšové byli favoritem domácí hráči. Tuto roli však nezvládli a ze hřiště nakonec odešli poraženi. Nevšová se představila jako velmi kompaktní mužstvo, vzadu tým dirigovali zkušení Beňo s Urbánkem. V záloze se dařilo Kutrovi a Šťastnému a vpředu číhaly dva nebezpečné hroty Tomšů s Hladíkem. Domácí toho v první půli dopředu příliš nepředvedli. To Nevšová se dvakrát mohla radovat z branky, ty ale nebyly uznány pro ofsajdová postavení. Varování domácím nestačilo a tak je potřetí Hladík už potrestal. Domácí ve druhé půli provedli změny v sestavě a Nevšovou zatlačili. Tlak to byl však neplodný a domácí hrozili jen ze standartních situací. Závěrečný nápor hosté ustáli a odvážejí si překvapivě, ale zaslouženě, na Slavičínsko tři body.

 

 

 

 

 

 

 

Lukáš Juřica, vedoucí FC Brumov: Utkání s Nevšovou nám vůbec nevyšlo podle našich představ. Soupeř dobře a organizovaně bránil a my jsme za celé utkání nenašli recept, jak překonat jejich obranný val. Na tohle utkání budeme chtít rychle zapomenout.

Hosté si výhru pohlídali

Facebook Nevšové:

 

V první půli jsme si vytvořili tlak, dostávali se postupně do šancí, ale gólově přetavit se nám to podařilo až ve 30. minutě, kdy se po chybě domácí obrany nemýlil Lukáš Hladík. Domácí byli zaskočeni průběhem zápasu a nedokázali naši soustředěnou obranu přelstít. Naopak jsme mohli skóre ještě navýšit, ale Lukáš Kutra gólmana domácích nepřekonal. Druhá půle byla o bojovnosti a snaze neinkasovat. To se nám podařilo až do konce a po zásluze jsme zvítězili a prolomili tak smůlu z posledních zápasů. Mužstvo si zaslouží poděkování za předvedený bojovný a soustředěný výkon.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Konečně jsme prolomili smůlu z minulých utkání, kdy jsme dobře rozehrané duely nedokázaly dotáhnout do konce. Naše výhra v Brumově je naprosto zasloužená, zejména v první půli jsme domácí zaskočili aktivní hrou. Pochvalu zaslouží celé mužstvo za bojovnost a nasazení.



Sestavy


FC Brumov
R. Důbrava [-] - J. Fojtík [-] (71. J. Fojtík [-] ) , M. Pastorek [-] (46. P. Opravil [-] ) , M. Chovanec [-] , M. Kubiš [-] , J. Bartozel [-] (80. D. Šánek [-] ) , M. Zvoníček [-] , D. Šenkeřík [-] , D. Juřica [-] , T. Grygar [-] , J. Habanec [-]

TJ Sokol Nevšová
M. Křížek [-] - S. Beňo [-] , L. Zápotoka [-] (85. T. Munster [-] ) , D. Blanař [-] , D. Šťastný [-] , A. Urbánek [-] , L. Hladík [-] (89. L. Rudecký [-] ) , M. Polách [-] , M. Toman [-] , L. Kutra [-] , V. Tomšů [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bartoň Pavel - ŠEVČÍK Igor, FILGAS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: David Marek
Tip experta: výhra domácích

Brumov si doma s Nevšovou poradí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích