2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 10:15

10.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovice si v domácím prostředí poradily se Slušovicemi


Branky


6

Souboj týmů v čela tabulky přinesl dvě branky. Tu první domácí vstřelili v nastaveném čase první půle. Ve druhém dějství přidali druhou branku. Hosté mohli utkání zdramatizovat, ale penaltu nedali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali úvodní branku

Hodnocení vítězného zápasu se Slušovicemi očima trenéra FK Luhačovice Lukáše Pazdery:   Věděli jsme, že nás čeká soupeř, který je fotbalový a bude si to chtít s námi rozdat. Prvních 25-30 minut nás Slušovice jednoduchými přihrávkami přehrávaly středem hřiště, ale paradoxně my jsme byli ti, kteří měli dvě vyložené šance naším kapitánem. Od 30.minuty jsme změnili systém hry a zápas se začal pomalu překlápět na naši stranu. Určitě důležitým faktorem byla vstřelená branka do šatny, kdy naši útočníci odvedli černou práci pro Ondru Červenku, který jak se říká jen slízl smetanu. Zkrátka byl v těch prostorech, kde ho čekáme. Druhý poločas jsme předvedli vyzrálý, taktický výkon podpořený druhou brankou a doslova chycenou penaltou našeho brankáře, který míč ani nevyrazil. Poté jsme to dohráli zkušeností až do konce.

Domácí přidali další branku

Jan Večeřa, trenér Slušovic: „Luhačovice jsou náš neoblíbený soupeř a ani tentokrát se nám s nimi nepodařilo uhrát body. Nepodali jsme špatný výkon, určitě nebyli horší ve hře, ale fotbal se hraje na branky a ty jsme nedali. Chybí nám kvalita v zakončení kolem vápna a ve vápně. Pokud neproměníme samostatný únik ani pokutový kop, nemůžeme bodovat. Utkání nakonec skončilo výhrou domácího celku, který byl efektivnější v zakončení a to nakonec rozhodlo.“



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
facebook Luhačovic: Souboj s kvalitním týmem ze Slušovic jsme zvládli a po taktickém výkomu bereme tři body.




Sestavy


FK Luhačovice
M. Švec [-] - V. Zábojník [-] (73. M. Bernátek [-] ) , Š. Červenka [-] , O. Červenka [-] , M. Hyžík [-] (67. A. Löbb [-] ) , E. Riečičiar [-] , R. Slobodian [-] (85. R. Pešek [-] ) , P. Konečný [-] , J. Kořenek [-] , J. Suchý [-] , J. Kryšpín [-]

FC Slušovice
M. Kučera [-] - M. Marek [-] (71. A. Smilek [-] ) , V. Maliňák [-] , T. Zbranek [-] , M. Poslušný [-] , O. Otepka [-] , L. Klečka [-] , L. Železník [-] , R. Tkadlec [-] , J. Janků [-] (80. J. Hrnčiřík [-] ) , P. Bořuta [-] (71. A. Novák [-] )

ŽK: 74. O. Otepka .
Hráči zápasu: R. Slobodian , J. Suchý - R. Tkadlec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZICHÁČEK Martin - KORCH Jan, KOVÁŘČÍK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: David Marek
Tip experta: remíza

Zápas v Luhačovicích skončí remizou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza