P. Janda 34.
2:1p.
(1:0)
84. M. Held
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Nguyen zaválel při penaltách, Unionu připadl bonusový bod


Branky


34. P. Janda - 84. M. Held
0

Písek si pokračování zápasu v podobě pokutových kopů vynutil až v 84. minutě, kdy se prosadil Martin Held. Domácí ale nakonec přece jen odcházeli z utkání šťastnější...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Písku první půle nesedla

Úvod utkání byl dost rozháraný s množstvím nepřesností. Domácí přece jen působili aktivněji, ale šance dlouho nepřicházela. V 11. minutě se Hašek střetl s hostujícím Němcem, oba to odnesly ošetřováním mimo hřiště a Němec nakonec musel ze hry. Rondzik poprvé zasahoval až ve 27. minutě, hlavička Besty pro něj ale byla bonbónkem. Union se dostal do vedení v 36. minutě. Po akci vedené po levé straně přišel přesný centr do vápna, na který si naběhl Jiří Macháček a neměl problém s překonáním Rondzika - 1:0. Písku nehrálo do noty nic - přišlo totiž další vynucené střídání, kdy ze hry musel Ježdík. Ve vyhroceném závěru poločasu už se na stavu nic neměnilo.

Held zajistil dělení bodů

Deset minut po začátku druhé půle měli domácí ideální možnost k navýšení svého náskoku, jenomže útočník sám před Rondzikem zazmatkoval a poslal míč vysoko nad břevno. Písek tak stále mohl doufat v bodový zisk, navíc v tu chvíli viditelně tahal za delší konec a stahoval smyšku kolem brány Unionu. V 67. minutě zahrával přímý kop Šlehofer a Nguyen jeho povedený pokus dokázal zlikvidovat. Union se soustředil na defenzivu a spoléhal na možná okénka v soupeřově obraně. Jejich příležitost se dostavila - v 79. minutě Pago dokázal projít obranou a z úrovně penalty napálil míč do tyče Rondzikovy brány! A tak přece jen udeřilo na druhé straně. Martin Held zůstal zcela nepokrytý na zadní tyč, měl čas si míč zpracovat a následně jej umístil milimetrovým kopem na bližší tyč. Nguyen nechal po rychlém přesunu opravdu jen malý prostor, který musel Held trefit, což se mu ale povedlo - 1:1! Union následně vrhl své síly do útoku, ale v 91. minutě to pro ně mohlo skončit katastrofou - míč po šanci Písku poskakoval v okolí brankové čáry, za ni se ale nepodíval, a tak rozhodovaly o vítězi až pokutové kopy.

S kopy začínali hosté, v úvodní sérii uspěl jak Šlehofer, tak domácí Pago. To druhá dvojice si vedla hůře, nejprve Kadula nepovedenou desítkou nechal vyniknout Nguyena, ale o pár sekund později si Rondzik stejně tak vychutnal Koštíře. Následně pískecký Řezáč napálil břevno a Nobst přiblížil Union bonusovému bodu. A když nedal ani Martin Held (Nguyen skvěle zasáhl), bylo po Bestově trefě jasno - 2:1p.



Sestavy


Union 2013
F. Nguyen [-] - T. Živnůstka [-] , R. Žalman [-] , P. Besta [-] , D. Nobst [-] - V. Šimeček [-] , E. Kwame [-] , J. Macháček [-] , P. Janda [-] - O. Janouch [-] (69. Z. Pago [-] ) , T. Bastin [-] (87. M. Koštíř [-] )

FC Písek
J. Rondzik [-] - P. Řehák [-] , M. Rendla [-] , L. Havel [-] , L. Šlehofer [-] - J. Held [-] (62. M. Held [-] ) , J. Kalášek [-] , J. Ježdík [-] (37. J. Kadula [-] ) , V. Milec [-] - F. Němec [-] (24. F. Řezáč [-] ) , M. Voráček [-]

ŽK: 21. R. Žalman , 65. O. Janouch , 88. D. Nobst , 89. E. Kwame - 43. F. Řezáč .
Místo: Městský stadion / tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.