Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 15:00

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov si přivezl z Velkých Karlovic tři body


6

Hosté vedli po půli již o dvě branky, kdy se prosadili Šenkeřík s Vaňkem. Domácí ve druhém dějsví srovnali, ale tři body Brumovu vystřelil agilní Šenkeřík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili dvě branky

První půle vyšla střelecky lépe brumovským fotbalistům, který dokázali vstřelit dvě branky. Ve 12. minutě se prosadil Šenkeřík a po dvaceti minutách hry dal druhou branku Brumova Vaněk. I domácí si vytvořili několik dobrých gólových příležitostí, ale hosty podržel brankář Důbrava. Ve druhé půli ale se domácím podařilo nejprve snížit na 1:2 Štulerem, aby po hodině hry srovnal Kučera. Do konce utkání mohl každý tým rozhodnout zápas ve svůj prospěch, šťastnější byli nakonec hostující hráči. Těm vystřelil tři body Šenkeřík. Brumov se tak dobře naladil na derby s Nevšovou.

Hosté dokázali výhru strhnout na svoji stranu

Vedoucí týmu FC Brumov Lukáš Juřica: Vítězství v Karlovicích se nerodilo vůbec snadno a na první venkovní tři body jsme se hodně nadřeli. Domácí podali bojovný výkon, který byl v některých momentech až za hranou bojovnosti, ale na to jsme hráče upozorňovali a myslím si, že se s tím nakonec vyrovnali. V Karlovicích je to vždy těžké a bodů si vážíme. Teď je potřeba potvrdit body doma v utkání proti Nevšové, které budeme hrát netradičně v sobotu od 15:00.



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - R. Maňák [-] - J. Píšek [-] - T. Štuler [-] - P. Škrobák [-] (32. J. Kučera [-] ) , Š. Karlík [-] , J. Pavelka [-] , M. Kovář [-] , J. Mikula [-] , T. Ondřejka [-] (37. J. Langer [-] ) , R. Zeť [-]

FC Brumov
R. Důbrava [-] - M. Pastorek [-] (82. P. Opravil [-] ) , M. Chovanec [-] , D. Šenkeřík [-] (87. J. Fojtík [-] ) , M. Kubiš [-] , M. Zvoníček [-] , J. Bartozel [-] (60. J. Fojtík [-] ) , J. Habanec [-] , T. Grygar [-] , D. Juřica [-] , J. Vaněk [-]

ŽK: 40. T. Štuler , 51. J. Kučera , 90. J. Langer , 90. J. Píšek - 40. J. Bartozel , 85. M. Chovanec , 90. J. Vaněk .
Hráči zápasu: T. Štuler - D. Šenkeřík , J. Vaněk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOVÁŘČÍK Dominik - VYCHODIL Michal, ZICHÁČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Jiří Holý
Tip experta: výhra hostů

Utkání skončí výhrou hostí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza