3:2
(2:1)
29. O. Otepka (p.)
86. P. Kvasnica
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 10:15

8.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Brumova si napravili reputaci výhrou nad Slušovicemi


Branky


6

Fotbalisté Brumova se revanšovali svým příznivcům za ostudnou prohru v derby ve Štítné nad Vláří, když dokázali přehrát velmi kvalitního soupeře ze Slušovic. Domácím k výhře pomohli i zkušení hráči Zvoníček s Bublákem, kteří byli povoláni z B týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali dvě branky

Vedoucí týmu FC Brumov Lukáš Juřica: Po dlouhé době byl v Brumově k vidění dobrý fotbal, ke kterému přispěly oba celky. Vstup do utkání byl opět z naší strany na jedničku a v 10. minutě jsme vedli 2:0. Soupeř se do utkání dostal přísnou penaltou.  Ve druhé půli se nám povedlo zásluhou dobře hrajícího Marka Chovance zase odskočit na dvě branky. V závěru utkání soupeř snížil a do poslední minuty jsme se báli o výsledek.  Vítězství proti Slušovicím si moc vážíme a bez šesti hráčů základní sestavy to bereme jako malý zázrak. Velký dík zaslouží i hráči naší rezervy Bublák a Zvoníček, kteří ukázali, že na KP mají s přehledem. Naše výsledky jsou jako den a noc a to se nám samozřejmě nelíbí.

Domácí si těsnou výhru uhlídali

Jan Večeřa, trenér Slušovic: „Začátek nám hrubě nevyšel, což nás nakonec stálo body. Než jsme se stačili přizpůsobit hře soupeře, v 11. minutě už to bylo 2:0! Po prvotním šoku jsme se přece jen dostali do hry a vyrovnali jsme ji. Nejdříve mohl snížit po rohu Poslušný, na to proměnil pokutový kop Otepka. Druhý poločas začal naší šancí, bohužel Brumovští využili naši nedůslednost a odskočili znovu o dvě branky. Mohli jsme dát kontaktní branku, ale Železník kopl penaltu vedle brány, Marek svůj únik neproměnil, Kvasnica ve vápně promáchl. Tomu se přece jen podařilo v 86. minutě snížit, ale domácí si už závěr v zápasu zkušeně pohlídali.“



Ohlasy k zápasu


FC Brumov
facebook Brumova: S kvalitním soupeřem jsme zabrali a body zůstaly doma.

FC Slušovice
Facebook Slušovic: Úvodních patnáct minut a neproměněná penalta nás stála v Brumově body.



Sestavy


FC Brumov
R. Důbrava [-] - M. Chovanec [-] , M. Pastorek [-] (72. P. Opravil [-] ) , M. Kubiš [-] , M. Zvoníček [-] (85. V. Běhunčík [-] ) , J. Bartozel [-] (81. J. Polomík [-] ) , R. Bublák [-] , D. Juřica [-] , T. Grygar [-] , J. Habanec [-] , D. Šenkeřík [-]

FC Slušovice
M. Kučera [-] - M. Marek [-] (84. J. Večeřa [-] ) , P. Kvasnica [-] , T. Zbranek [-] , M. Poslušný [-] , O. Otepka [-] , L. Klečka [-] , L. Železník [-] , R. Tkadlec [-] , J. Janků [-] , A. Novák [-] (46. P. Bořuta [-] )

Počet diváků: 150. Rozhodčí: TVARDEK Erik - STODŮLKA René, KOVÁŘČÍK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Brumov zabere a připíše si tři body

Petr Koseček

Expert: Jakub Fojtů
Tip experta: remíza

Utkání v Brumově skončí nerozhodně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích