V. Tomšů 73. (p.)
1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 16:30

4.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slušovice udělily Nevšové lekci z produktivity


Branky


73. V. Tomšů (p.) - 14. P. Kvasnica , 37. L. Železník (p.) , 78. L. Klečka , 88. O. Otepka
6

V Nevšové se představil celek ze Slušovic a v první půli dal dvě branky. Domácí snížili ve druhém dějství z pokutového kopu, ale hosté vstřelili po rychlých brejcích další dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili dvě branky

Facebook TJ Sokol Nevšová:

 

Do utkání lépe vstoupil soupeř, který skóroval hned v 15. minutě zápasu, kdy se prosadil po standartní situaci. Ihned po obdržené brance, šel do samostatného průniku Vašek Tomšů, ten však byl zastaven nedovoleně kapitánem hostů, očekávaná červená karta se však nekonala. Tento moment ovlivnil další vývoj zápasu. Nedokázali jsme hru zklidnit, soupeř byl rychlejší, důraznější v osobních soubojích, z čehož také pramenil pokutový kop, který Slušovice v závěru první půle proměnily a šly do dvoubrankového vedení.

Hosté sí výhru pohlídali

Do druhé půle jsme šli aktivně, ve snaze korigovat a zápas zvrátit. Těžko jsme se ale dostávali do šancí a i když jsme si je vytvořili, nedokázali je vyřešit s chladnou hlavou. Tlak, který jsme si vytvořili měl za následek faul v pokutovém území na Honzu Fuksu, nařízený pokutový kop Vašek Tomšů proměnil a upravil na 1-2. Na místo zklidnění, jsme si však nepohlídali následující brejk a soupeř opět odskočil na rozdíl dvou branek. V závěru jsme již hru otevřeli ve snaze utkání zvrátit, to se nám ovšem nepodařilo a Slušovice pečetili na konečných 1-4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Hosté byli střelecky efektivnější a odvážejí si tři body.




Sestavy


TJ Sokol Nevšová
M. Böhm [-] - M. Kuric [-] , V. Tomšů [-] , M. Polách [-] , D. Blanař [-] (76. M. Gabko [-] ) , T. Švach [-] , L. Hladík [-] (69. J. Fuksa [-] ) , L. Kutra [-] , M. Toman [-] , A. Urbánek [-] , M. Mujkoš [-]

FC Slušovice
M. Kučera [-] - A. Smilek [-] (87. K. Zedníček [-] ) , V. Maliňák [-] , P. Kvasnica [-] , T. Zbranek [-] , M. Poslušný [-] , L. Klečka [-] , R. Dobeš [-] , L. Železník [-] (87. M. Marek [-] ) , R. Tkadlec [-] , I. Lošťák [-] (67. J. Janků [-] )

ŽK: 36. M. Mujkoš - 16. M. Poslušný .
Hráči zápasu: M. Polách - P. Kvasnica , L. Klečka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - AMBROZ Zdeněk, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Pavel Naňák
Tip experta: výhra domácích

Nevšová si připíše tři body

Tip: výhra hostů

Tip: remíza