0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 10:15

2.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov doma jen remizoval s Boršicemi


Branky


5

Bývalý divizní účastník z Brumova hostil celek z Boršic. Diváci se na opraveném brumovském stadionu branky nakonec nedočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla


Komentář na webu FC Brumov: V domácím prostředí je remíza vždy ztráta, ale vzhledem k průběhu byla zasloužená. K vidění byl vyrovnaný zápas, kdy jsme chvilkami sice působili, že máme opticky navrch. Nedali jsme ani gól, stejně jako soupeř, který spoléhal na brejky. V závěru jsme měli smůlu, když jsme nastřelili břevno. V dalším kole zajíždíme v sobotu 14.8. 2021 do Luhačovic, začátek utkání 10:15.

 

 

Ladislav Vilímek, předseda klubu a vedoucí týmu: „V domácím prostředí je remíza vždy ztráta, ale vzhledem k průběhu byla zasloužená. K vidění byl vyrovnaný zápas, kdy jsme chvilkami sice působili, že máme opticky navrch. Nedali jsme ani gól, stejně jako soupeř, který spoléhal na brejky. V závěru jsme měli smůlu, když jsme nastřelili břevno.

Ani ve druhé půli se diváci branky nedočkali

Pavel Cigoš, trenér Boršic: „Kluci příkladně bojovali. Nakonec z toho byla zasloužená remíza, kdy v závěru mohly oba celky strhnout výhru na svou stranu. Trnul jsem při nastřeleném břevnu soupeře, na druhé straně pokus Trlidy gólman zázračně vyrazil. Přestože jsme opět nebyli kompletní, konečně začínáme ukazovat, že nechceme hrát dole,. Naopak. Při mé poslední sezoně u týmu jsme si dali za cíl bednu! Kluci zaslouží obdiv za bojobnost, hráli jako tým a moc nechybělo, abychom tři body urvaly. Ohnutek se v prvním poločase ke gólu neprokličkoval a čtyři minuty před koncem chybělo Trlidovi k brance pár centimetrů. Domácí ještě v závěru orazítkovali spojku po volném kopu. Teď to potřebujeme potvrdit doma s Valašskou Polankou."



Ohlasy k zápasu


FC Brumov
web Brumova: Branku se nám vstřelit nepodařilo a bereme jenom bod.

SK Boršice
facebook Boršic: Z brumovské půdy si odvážíme jpo zásluze jeden bod.



Sestavy


FC Brumov
R. Důbrava [-] - M. Pastorek [-] (39. O. Bartozel [-] ) , M. Chovanec [-] (85. P. Opravil [-] ) , A. Dmukhovskyi [-] , D. Šenkeřík [-] , M. Kubiš [-] , D. Kocourek [-] , P. Naňák [-] (14. J. Polomík [-] ) , D. Juřica [-] , J. Vaněk [-] , P. Vlček [-]

SK Boršice
R. Janečka [-] - O. Večeřa [-] , J. Janík [-] , V. Suchánek [-] , T. Ohnutek [-] (71. J. Hubál [-] ) , M. Bartošík [-] , M. Březina [-] (89. V. Yatsyshyn [-] ) , M. Cigoš [-] , M. Gavenda [-] , T. Oslzla [-] (47. E. Trlida [-] ) , P. Dovrtěl [-]

ŽK: 27. P. Vlček , 83. D. Kocourek - 78. J. Hubál .
Hráči zápasu: R. Důbrava , M. Chovanec - P. Dovrtěl , R. Janečka .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Bartoň Pavel - DOLEŽAL Radim, ŠEVČÍK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Milan Strnad
Tip experta: výhra domácích

Brumov po přestupu do nižší soutěže doma vyhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích