1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ze zápasu bez šancí bere všechny body Dobrovice


Branky


0

Dobrovice doma hostila tým ze Štěchovic a očekávala těžký zápas. I přesto, že je v soutěži teprve první rok, do zápasu šla jako papírový favorit. Dobrá forma domácích se nakonec projevila i tentokrát a Štěchovice si z její půdy neodvezla ani bod. Zápas rozhodl už v deváté minutě jedinou brankou zápasu Vajgl, který se trefil už potřetí v řadě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z trestného kopu se parádně trefil Vajgl

Jak už bylo napsáno v úvodu, Dobrovice gólově hned v úvodních minutách celého zápasu. Přitom prvních devět minut se oba týmy spíše oťukávaly a narážely na připravené obrany. Poté však přišla standardní situace ve prospěch Dobrovice a první nebezpečná střela na bránu Štěchovic. Ačkoli se zdálo, že střílet bude Kotyza, exekuce se nakonec ujal Vajgl a trefil se parádně. Sňozík se za jeho ránou k tyči natahoval marně – 1:0. Jakkoli mohl takový úvod naznačit, že diváky čeká útočná hra plná branek, nebyla to pravda. Zápas byl poměrně vyrovnaný, s mírnou převahou hostí, kteří drželi míč více na svých kopačkách. Do velkých šancí je však domácí nepouštěli a to jim také prvoplánově šlo. Do kabin se tedy šlo za těsného vedení Dobrovických fotbalistů.

Jedinou šanci spálil v závěru Sodoma

Ve druhém poločase pokračoval zápas ve stejném trendu, jako v tom prvním. Oba týmy bojovaly, snažily se, kýžené gólové šance však nepřicházely. Ve finálové fázi přišla vždy špatná přihrávka, nepovedené zpracování, případně pak vzájemné nepochopení. Opravdu čistou gólovou šanci tak diváci viděli až v samém závěru, když v devadesáté minutě selhal tváří v tvář Sňozíkovi Sodoma. Utkání tedy skončilo těsnou výhrou domácího celku.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - J. Novák [-] , J. Váňa [-] , L. Hruška [-] , M. Vajgl [-] - J. Just [-] (40. J. Rudolf [-] ) , J. Patočka [-] , T. Osvald [-] (90. J. Sodoma [-] ) , J. Boček [-] (58. P. Bernát [-] ) - M. Volf [-] (46. J. Krystan [-] ) , M. Kotyza [-] (72. D. Miškovský [-] )

Povltavská Fotbalová Akademie
R. Sňozík [-] - F. Novák [-] , M. Švejda [-] , F. Busta [-] , J. Prosek [-] - F. Drobílek [-] , L. Jakobovský [-] , C. Golovko [-] (86. J. Möglich [-] ) , S. Hřebeček [-] (62. J. Cienciala [-] ) - V. Laušman [-] , J. Trnka [-] (62. D. Hudec [-] )

Místo: tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.