4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:15

14.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrudim jednoznačně přejela Písek


Branky


0

Ačkoli je Chrudim jedním z největších favoritů na vítězství v celé třetí lize, zápas s Pískem rozhodně neměl patřit mezi ty lehké. Jihočeskému klubu se totiž v této sezóně daří také dobře a dlouhodobě se drží v první čtvrtině tabulky. Přesto měl nakonec zápas naprosto jednoznačný průběh a domácí Chrudim brala bez větších problémů všechny tři body. Velmi tomu napomohla také červená karta, kterou si vysloužil už v prvním poločase písecký Held.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté využili svou jedinou šanci

Písku se nedávno ve vloženém kole podařilo doma porazit Vltavín, tedy největšího konkurenta Chrudimi v čele tabulky a svůj úspěch chtěli zopakovat. Už od úvodních minut však bylo jasné, že to bude tentokrát nad jejich síly. Domácí totiž začali zápas mnohem aktivněji a hosty takřka okamžitě zamkli na jejich polovině. Nebylo tedy velkým překvapením, že do vedení šli už v osmé minutě utkání. Luptovský centroval do vápna, kde se jej pokoušel ze vzduchu sebrat brankář Rondzik. To se mu ale nepodařilo a vyrazil jej tedy jen na hodu Kesnera, který zacílil z první přesně do odkryté branky – 1:0. O pár minutek mohlo být domácím ještě veseleji, když se do šancí dostali také Radouš a chvíli po něm i Rybička. První zmiňovaný však z prostoru penaltového puntíku branku vysoko přestřelil, proti druhému dobře zasáhl vyběhnutý Rondzik. Chrudim na hřišti i nadále dominovala, pojistný gól jí však stále unikal. Ve dvacáté čtvrté minutě to byl opět Rybička, který po centru Sixty střílel jen těsně vedle. Deset minut na to zachytil špatnou rozehrávku hostí Rybička, který pak unikl všem obráncům a řítil se sám na Rondzika. Ten jeho pokus vyrazil avšak akce domácích pokračovala. Kesner vybídl ke skórování nejlepšího střelce ČFL Kopeckého, jeho střelný prach však tentokrát jen doutnal a míč skončil opět mimo tři tyče. A tak mohlo přijít na řadu staré dobré chyba, trest. Jihočeši se poprvé dostali do vápna domácích a na rozdíl od nich prokázali vysokou efektivitu v proměňování šancí. Němec sice na penaltovém puntíku míč hlavou pouze prodlužoval, podařilo se mu to však tak šikovně, že skončil přímo v síti – 1:1. Chvíli na to pak nepochopitelně neudržel nervy na uzdě Held, který po odpískání udeřil Langra, načež se na hřišti strhla mezi několika hráči strkanice, po níž sudí Teuber Helda vyloučil. Jen minutu na to pálil Sixta a jeho tečovaná střela skončila v zámezí, čímž udělal také tečku za celým prvním poločasem.

Kesner předvedl hattrick asistencí

Vzhledem k tomu, že Písek na svého soupeře nestačil ani v plném počtu, bylo nasnadě, že to v deseti o moc lepší nebude. Spíše naopak. Domácí chtěli co nejdříve opět strhnout vedení na svou stranu a důrazně za tímto cílem kráčeli. Obrázek zápasu byl tedy jasný, jeden tým bránil seč mu síly stačily, druhý naopak do toho obraného bloku se vší razancí bušil. Odolávání hostí však dlouhé trvání nemělo. Už v padesáté první minutě se totiž uvolnil na pravé straně Kesner, který svým centrem našel Rybičku, pro něhož už nebyl problém hlavou skórovat – 2:1. Ten mohl další branku přidat hned v zápětí, když si poradil se dvěma bránícími hosty, vylámal si však zuby na skvělém Rondzikovi. Přesto se domácí další branky dočkali. Byl to opět Kesner, kdo centroval před branku Písku a jeho vybídnutí tentokrát vyslyšel Vácha, který zakončoval z první po zemi kolem bezmocného brankáře – 3:1. Celé dílo pak dokonal Sixta, který pálil z první na velkém vápně, po přihrávce od koho jiného, než od Kesnera – 4:1. Chrudim Písek doma zcela suverénně přejela a drží tak na čele tabulky krok s Vltavínem. Písek klesl na šestou příčku.

Autor Textu: František Jaroš



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - V. Řezníček [-] , M. Radouš [-] , P. Drahoš [-] , V. Řezníček [-] - J. Luptovský [-] (62. T. Vácha [-] ) , O. Kesner [-] (83. M. Holub [-] ) , S. Langr [-] (85. M. Opina [-] ) , D. Sixta [-] (83. M. Malinský [-] ) , L. Kopecký [-] - P. Rybička [-] (79. O. Hauf [-] )

FC Písek
J. Rondzik [-] - J. Ježdík [-] , J. Kalášek [-] , L. Havel [-] (58. L. Holub [-] ) , L. Šlehofer [-] - J. Ježdík [-] , J. Kadula [-] (74. J. Held [-] ) , J. Held [-] , M. Voráček [-] , V. Milec [-] - F. Němec [-] (51. F. Řezáč [-] )

ŽK: 61. J. Luptovský - 39. J. Held .
Místo: tráva. Počet diváků: 380. Rozhodčí: Teuber Ivan - Kapoun, Baum.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.