Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 14:30

13.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Určice přehrály Slavonín


Branky


2

Na zápase fotil a report poslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Podzimní část fotbalového ročníku 2021-22, 1. A třídy, se blíží ke svému závěru. Zbývá odehrát poslední dva zápasy. V sobotu 23. října bylo na hřišti v Určicích odehráno první z nich, ve kterém Určice hostili mužstvo FK Slavonín. V úvodu utkání si ani jedno z mužstev nevypracovalo gólovou šanci. První si vypracovali v 16. minutě domácí hráči a hned z toho byl gól. Krajíček potahl míč po pravém křídle, poslal centr ke vzdálenější tyči na Javoříka, který rozvlnil síť za zády bezmocného Moláčka - 1:0. Ve 22. minutě se po špatném odkopu dostal k míči hostující Pošusta. Brankář Solich si s jeho střeleckým pokusem z vypětím všech sil poradil. Chvíli na to se hostům podařilo vyrovnat. Tečovaná střela Hollyho změnila směr a brankář na ni nedosáhl - 1:1. Závěr prvního poločasu patřil mužstvu Určic. Centr Halouzky na Zapletala a jeho následná hlavička ještě gólem neskončila. V 38. minutě se již stav měnil. Kapitán Mariánek se perfektně trefil ke spojnici břevna a tyče a bylo to - 2:1. Když sólo Handla ve 43. minutě brankou neskončilo, odcházeli hráči do šaten za jednogólového vedení domácího mužstva. Po změně stran měl na kopačkách stopracentní šanci určický Zapletal, ale brankář dokázal perfektním zákrokem míč vytěsnit na břevno.

Domácí si vedení pohlídali

V 54. minutě poslal Mašek kolmici na Halouzku a ten se nemýlil - 3:1. Hostům se v této fázi hry příliš nedařilo. Za zmínku stojí pouze zakončení Strniska, která skončila rohem. V 66. minutě si Zapletal narazil ukázkově míč s Halouzkou a střela prvně jmenovaného skončila počtvrté v brance Slavonína. Hosté ještě dokázali vývoj utkání mírně zdramatizovat v 72. minutě. Po chybné rozehrávce se k míči dostal Soušek, běžel sám proti brankáři a trefil se k tyči - 4:2. Hráči Určic si vývoj závěru utkání pohlídali a díky tomu  poprvé v této sezóně vyhráli na svém hřišti.



Sestavy


TJ Sokol Určice
L. Sohlich [-] - M. Mašek [-] , F. Handl [-] (76. R. Paul [-] ) , P. Zapletal [-] (87. M. Hýbl [-] ) , D. Javořík [-] , O. Halouzka [-] , T. Mariánek [-] , V. Krajíček [-] , M. Bureš [-] , L. Zelina [-] , J. Frehar [-]

TJ Sokol Slavonín
F. Moláček [-] - J. Kraus [-] , M. Semjon [-] (85. D. Schlimbach [-] ) , P. Pošusta [-] , M. Zabák [-] (46. M. Strnisko [-] ) , A. Kenša [-] , M. Poláček [-] (59. L. Krbeček [-] ) , L. Janoušek [-] (46. M. Soušek [-] ) , Z. Novák [-] , P. Holly [-] , M. Bezecný [-]

ŽK: 73. M. Bezecný .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŠTĚPÁN Matěj - STRAKA Michal, HORÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 20:44

Tip: výhra domácích