0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:15

15.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápy vezou z Písku po penaltách dva body


Branky


0

Po výhře v derby panovala jistě v Zápech dobrá nálada. Tu mělo umocnit i utkání s Pískem, ve kterém chtěl v té době čtvrtý tým tabulky tři body potvrdit. I jihočeský tým však patří letos na podzim mezi úspěšné celky a doma body rozdává jen velmi neochotně. Ve vzájemném utkání obou soupeřů tak nakonec branka nepadla a rozhodnutí přinesl až penaltový rozstřel, ve kterém prokázali pevnější nervy hosté za Záp.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápasu vládla opatrnost

Poslední vzájemný duel obou týmů rozhodl jedinou brankou zápasu písecký Voráček, který nechyběl v sestavě jihočeského celku ani tentokrát. Obě mužstva si byly vědomy síly svého soupeře a utkání tak začalo v opatrném tempu. Drtivá většina akcí se odehrávala ve středu hřiště bez jakéhokoli ohrožení obou brankářů. Když už se diváci nějaké střely dočkaly, letěla buď vysoko nad jako v případě Němce, popřípadě pak přímo do míst, kde se pohyboval ten či onen brankář. Určité parametry snesl pokus Putze, se kterým si musel poradit pozorný Rondzik. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Stracha vychytal Němce i Kadulu

I druhý poločas začal spíše ve vlažném tempu, to se však tentokrát přece jen začalo stupňovat. Do nebezpečného protiútoku se řítil hostující Jelínek, jehož zakončení celé akce však branku nepřineslo. Blízko brance byl také po hodině hry domácí Němec, který pálil na Straku z bezprostřední blízkosti, propálit jej ale nedokázal. Chvíli na to střílel nebezpečně také Kadula, i proti němu tedy musel Straka zasahovat. K nelibosti diváků byly tyto dvě šance těmi největšími, které se v utkání udály a na pořad dne tak museli přijít pokutové kopy.

V rozhodující moment vychytal Straka Jelínka

Hned pět prvních střelců v penaltovém rozstřelu své pokusy proměnili. Pod tlak své spoluhráče pak dostal Němec, který podobně jako v zápase i tentokrát zamířil příliš vysoko a Zápy měly rázem navrch. Tlak na Písecké ještě zvýšil Jelínek, který proměnil a Ježdík tak už věděl, že pokud nedá, je to konec nadějí. A když pak Straka jeho pokus vystihl, bylo všem jasné, že na jihu Čech zůstane tentokrát jen jeden bod.

Autor textu: František jaroš



Sestavy


FC Písek
J. Rondzik [-] - M. Rendla [-] , P. Řehák [-] , J. Kalášek [-] , L. Šlehofer [-] - M. Voráček [-] , V. Milec [-] (74. M. Grobár [-] ) , J. Ježdík [-] , J. Kadula [-] (76. M. Held [-] ) - F. Řezáč [-] (86. J. Zušťák [-] ) , F. Němec [-]

SK Zápy
R. Straka [-] - M. Kovařík [-] , P. Pavlík [-] , F. Hakl [-] , J. Duben [-] (53. Z. Jemelík [-] ) - P. Putz [-] , V. Svoboda [-] , D. Kalivoda [-] , J. Kalaš [-] (89. J. Petržílka [-] ) , J. Jelínek [-] - K. Hejný [-]

ŽK: 24. J. Ježdík , 42. J. Kalášek , 51. J. Kadula , 90. M. Held - 40. P. Putz , 52. J. Jelínek .
Místo: Burketova UMT. Počet diváků: 320. Rozhodčí: Musil Jiří - Severýn, Šafránková.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.