Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.11.2015 10:15

16.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Chrudimi skončila prohrou Dobrovic


Branky


0

Ačkoli nováček v soutěži, patří Dobrovice mezi velmi milá překvapení. Druhý nejlépe střílející tým (o dvě branky za Vltavínem) totiž nabízí ve většině svých zápasů atraktivní podívanou na ofenzivní fotbal. I přes tyto skutečnosti však byly v posledním kole podzimu bráni jako jasný outsider. Hrály totiž na půdě jednoho z hlavních aspirantů na postup do druhé ligy, tedy v Chrudimi. A odtud se body často nevozí, což platilo i v tomto případě. Utkání, které obdarovalo diváky hned osmi vstřelenými brankami, skončilo nakonec lépe pro domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly za dvacet pět minut

Zápas měl pro Chrudim zvláštní nádech, s jejím dresem se totiž loučil bývalý ligový střelec Radim Holub a společně s ním ukončil několikaleté angažmá v druhém týmu tabulky také Jiří Adámek. Obzvláště pro prvního jmenovaného pak začalo utkání jak nejlépe mohlo. Už ve třetí minutě totiž Rybička pronikl až do pokutového území hostí, kde jej fauloval Hruška a rozhodčí Kříž nařídil bez rozpaků pokutový kop. K jeho exekuci se postavil právě zkušený Holub a bez problémů proměnil – 1:0. Dobrovice pak svého soupeře sice zatlačila, do žádné větší šance se ovšem nedostala a domácí hru opět vyrovnali. Paradoxně chvíli na to, tedy v devatenácté minutě, došlo také k vyrovnání skóre. Petr Drahoš chtěl dát malou domů brankáři Mrázkovi, to ale perfektně vystihl nejlepší střelec Dobrovice Volf, který zasáhl míč dříve, chrudimského brankáře přehodil a míč dovedl pohodlně do branky – 1:1. Už za dvě minuty mohli hosté dokonat obrat. Po přečíslení tři na dva se k zakončení dostal Rudolf a jeho pokus vykopával před poloprázdnou brankou obětavý Adámek. Nerozhodný stav ale i tak dlouho nevydržel. Úspěch a neúspěch někdy dělí jen tenká hranice, která se tentokrát dala vyjádřit pouhou minutou. Po dlouhém autu Petra Drahoše vznikla v pokutovém území hostů hlavičkovaná, na jejímž konci byla noha Rybičky, který míč i s trochou štěstí propasíroval do sítě – 2:1. Kadence šancí a střel neutuchala, což mělo za následek opět velmi rychlé vyrovnání.  Čtvrtý gól zápasu tak nabídla teprve dvacátá šestá minuta! Radouš vyrazil sporně střelu jednoho z hostujících hráčů, kteří se okamžitě dožadovali penalty. Celý rébus nakonec vyřešil za rozhodčího Kříže Tomáš Osvald, který z dorážky rozvlnil síť – 2:2. Hra byla i nadále atraktivní, šancí ale už přece jen ubylo. I přesto ještě zahrozili do poločasu nebezpečnou střelou Langr, Rudolf a v největší šanci pak Volf, který z malého vápna trestuhodně přestřelil.

Loučící se Holub dosáhl na hattrick

Ve druhém poločase měli za začátku územní převahu domácí, k ohrožení branky hostí to však nevedlo. K dalšímu zvratu v utkání tak došlo až po necelé hodině hry, kdy se dostala Chrudim opět do vedení a prsty v tom měli oba končící fotbalisté. Adámek nejprve přiklepl míč Kopeckému, který pak ideálně nacentroval míč na hlavu Radima Holuba a ten jej uklidil za záda Baroše – 3:2. Dobrovice tak v zápase potřetí prohrávala a tentokrát už vyrovnat nedokázala. Naopak, o výsledku rozhodli rozjetí domácí. Už čtyři minuty po své druhé brance totiž dokonal Radim Holub hattrick, když dostal přesný míč za obranu a z první dokázal prostřelit Bartoše – 4:2. A aby toho nebylo málo, za další tři minuty našel z pravé strany přihrávající Kesner Řezníčka, který dokázal gólově zakončit – 5:2. Tři góly v rozmezí šesti minut definitivně utopily veškeré šance v tomto zápase na body a to i přesto, že čtvrt hodinku před koncem snížil po přesném sklepnutí Volfa Tomáš Osvald – 5:3. Možná, kdyby se chvíli po něm podařilo Bočkovi trefit bránu, mohli hosté ještě zápas zdramatizovat. K tomu ale nedošlo a Chrudim už žádné další nebezpečí nepřipustila. Dobrovice tak sice prohrála, rozhodně ale zanechala opět dobrý dojem a přezimovat bude na klidném středu tabulky. Domácí se bodově dotáhli na Vltavín a zimní pauzu stráví na místě druhém.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - V. Řezníček [-] , M. Radouš [-] , P. Drahoš [-] , J. Adámek [-] (80. O. Hauf [-] ) - O. Kesner [-] , S. Langr [-] (85. J. Krčál [-] ) , D. Sixta [-] (70. L. Mastík [-] ) , L. Kopecký [-] (77. J. Luptovský [-] ) - R. Holub [-] (66. T. Vácha [-] ) , P. Rybička [-]

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Vajgl [-] (69. J. Novák [-] ) , J. Váňa [-] , L. Hruška [-] , J. Krystan [-] (77. J. Toman [-] ) - T. Osvald [-] , F. Březina [-] (61. J. Boček [-] ) , J. Patočka [-] , J. Rudolf [-] (69. D. Miškovský [-] ) - J. Sodoma [-] , M. Volf [-]

ŽK: 86. O. Kesner - 50. O. Bartoš , 56. J. Váňa , 57. J. Sodoma , 62. J. Rudolf , 81. J. Boček , 88. D. Miškovský .
Hráči zápasu: R. Holub .
Místo: tráva. Rozhodčí: Kříž Jiří - Kubec Václav, Paták Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.